top of page
Ljus på himlen

angelic flush healing

Angelic Flush Healing - distanskurs

Angelic Flush Healing (nedan förkortad AFH) är en healingmetod som utvecklats ur den mer kända Meridian Flush Healing. Det är en kraftfull energihealing som går på djupet, spolar igenom meridiansystemet samt tillför kraft från ärkeänglarna Mikael och Raphael.

AFH är en mycket användbar healingmetod och jag använder den ofta när jag jobbar intuitivt. Under healingen får utövaren hjälp av ärkeänglarna och för att förstärka kontakten med Mikael och Raphael används stenarna Malakit (Raphaels sten) och Sugilit (Mikaels sten). En komplett session med AFH tar ca 15 minuter oavsett om den sker fysiskt eller på distans.

Om kursen:

Kursen tar ca 3 veckor att genomföra och du läser samt gör dina uppgifter på egen hand. Självklart finns jag dock tillgänglig som lärare och mentor undertiden och besvarar eventuella frågor som kommer upp.
Du får kursmaterialet som är skapat och framtaget av Daniel Larsson. I kursens inledning ska du ta emot två initieringar. Dessa ska ske på två dagar (två dagar i följd). Under första veckan får du en uppgift och denna ska du reflektera över och skicka in till mig. När jag har gett feedback på denna har du ytterligare en veckas övningar att göra. När dessa är klara och du fått feedback från mig är kursen klar! Diplom skickas hem till dig via post.

AFH är kanaliserad och utformad av Daniel Larsson. Själv är jag certifierad utövare och har behörighet att lära ut den här fantastiska formen av healing och spolningsteknik. När du går kursen hos mig blir du diplomerad och kan använda metoden både på dig själv och andra.

Förkunskaper: inga
Kursens längd: ca 2-3 veckor

Pris: 500 kr
Innan kursen: Köp hem stenarna som behövs – Malakit och Sugilit. Dessa kan köpas i välsorterade andliga butiker eller på tex www.andekvarts.se

Vill du veta mer? Hör av dig med dina frågor till mig på: ellinor@lavendala.se

bottom of page