Reiki 1, kurs 6-7 juli

Under våren 2019 nådde jag mitt mål – Reikimaster enl Usui & Holy Fire III. Det känns fantastiskt roligt och jag ser fram emot alla möten och spännande upplevelser nu när jag kan hålla egna kurser. Så roligt!

Eftersom jag är relativt ny som kursledare så har jag ett fantastiskt bra erbjudande – du kan gå Reiki 1 till det otroligt billiga priset 1000 kr! Låter det intressant? Fortsätt och läs för mer information.

Reiki 1 enligt Usui och Holy Fire III vänder sig till dig som vill lära dig healing för att utvecklas både i hjärta och sinne. Reiki är ett sätt att leva och efter kursen kan du fylla dig själv och din vardag med ömsint energi. Här lär du dig att skänka reiki till allt levande med hjälp av dina händer.
Stort utrymme ges till diskussioner och övningar för att du ska känna dig trygg i alla moment. Vi gör upplevelser, ni får reiki 1 placeringen och går noga igenom byosenscanning och handpositionerna.
I kursen pratar vi även om:
Reikins historia
Reikiidealen
Etik och alternativvårdslagen
Anatomi, chakrasystemet, aura och meridianer
Era tankar är viktiga och ev tankar och frågor diskuteras givetsvis.

Datum: 6-7 juli
Tid: 10.00-17.00 båda dagarna.
Plats: Vadensjö byastuga. Vadensjö ligger utanför Landskrona och hit tar du dig med bil. Skulle detta vara ett bekymmer så kontakta mig, så hittar vi en lösning.

Vad ingår i kursen?
Kurslitteratur
Diplom
Fika, kakor och frukt bjuder jag på, men lunch får ni tillhandahålla själva.

Anmälan sker på mail till: ellinor@lavendala.se
Senast den 23 juni vill jag ha er anmälan. Faktura skickas ut till dig via mail och kursavgiften ska vara betald innan kursstart.

Välkommen till Reikins underbara värld! Jag hoppas vi ses!


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *