Företaget flyttar!

Efter en helt fantastisk början på den här höstterminen så fortsätter den på samma vis. Lavendala utvecklas enormt och det är många nya spännande saker på gång. En av de största förändringarna är flytten som inom kort går av stapeln!

Flyttlasset går i september och så fort det bara går tar jag emot er i min nya lokal. Jag kan inte begripa vilken tur jag har haft – jag önskade mig en lokal i lummig trädgårdsmiljö och fick exakt det! Snart har jag mina reikisessioner och samtal i ett ljus rum med utsikt över en helt makalös trädgård. Som om detta inte vore nog så finns det även tillgång till kurslokal och jag kommer att hålla kurser, föreläsningar och workshops i en härlig ombonad hemmiljö.

Den 13 oktober är det öppet hus
… och då är ni alla hjärtligt välkomna! Mer information kring detta kommer inom kort!

Comments are closed.