Välkommen på gratis introduktionskväll om Reiki!

Tillhör du dem som är nyfiken på Reiki och funderar på att gå en kurs? Känner du ibland väldig värme i dina händer eller vet att din beröring är lugnande? Vill du utvecklas som person eller bidra till andras förbättrade mående? Vill du veta mer innan du anmäler dig till en kurs? Kanske vill du bara veta mer? I så fall är du varmt välkommen till den här informationskvällen.

Reiki är ett mångfacetterat redskap. Det är en japansk energimedicin som främjar kroppens egen läkningsförmåga, är stressreducerande, smärtlindrande och förbättrar blodcirkulationen. Det är lugnande och djupt avslappnande. Reiki används inom sjukvården i många länder, och här i Sverige är det godkänt som friskvård av Skatteverket.

Under de här timmarna tillsammans tar jag upp följande:
– Vem är jag och Lavendala?
– Vad är Reiki och hur fungerar det?
– De olika graderna/stegen i Reiki
– Demonstration av en reikisession
– Vi gör en upplevelse (guidad meditation)

Jag bjuder på kaffe, te och kaka.
Max antal: 20 personer
Kostnad: GRATIS!
Anmäl dig på facebook-evenemanget, eller skicka mig ett mail på ellinor@lavendala.se
Plats: Lavendalas lokaler i Säby. Hit tar du dig med bil eller med buss 260 från Landskrona.

Varmt välkommen på en rolig inspirationskväll! Ta med en (eller varför inte två?) vänner och kom!


Tusen kramar – Ellinor

Comments are closed.