Vårens kurser i Reiki

Vill du lära dig reiki? Under våren 2020 håller jag ett flertal kurser i Reiki och du är hjärtligt välkommen att vara med!

Alla kan lära sig Reiki. Faktum är att alla har det i sig och använder det utan att de vet om det. Har du ont i huvudet håller du säkert gärna en hand på huvudet. Har du ont i magen så lägger du en hand på den. Har du ömma leder eller kanske värk i ryggen så gör du det samma. Utan att tänka på det så använder de flesta av oss ”handpåläggning” eftersom det känns lite bättre då.

Vid en reikikurs lär du dig att kanalisera healingenergin. Du lär dig hur du kan arbeta med din egen såväl som andras energi för att påverka den positivt. Det ger smärtlindring, bättre blodcirkulation och är dessutom stressreducerande. Läs gärna mer om de olika kurserna och dess innehåll under fliken ”Reikikurser”.

Under våren håller jag kurs i Reiki 1:
29 februari – 1 mars
18-19 april.

Kurs i Reiki 2:
30-31 maj

Kurs i Reiki 1-2 (intensiv tredagars kurs):
27, 28 och 29 mars 2020

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *