Själsbad – en rening inför 2020

Välkommen att vara med i en 3-dagars distanshealing där vi ger kropp och själ ett renande bad inför det nya året och kommande decenniet.
Vi är säkert många som bär på onödig last från det gångna året. Det kan vara skönt att rensa ut orenheter som tynger ner oss och kunna gå framåt i kärlek och ljus.

Nymånens fas är sedan gammalt en tid för naturlig förnyelse. Det är en perfekt tid att släppa gamla beteendemönster och skapa nya mål. Det är en tid för nytänkande och manifesterande. Nästa nymåne infaller fredagen den 24 januari. Genom att ge kroppen ett själsbad i samband med nymånens fas jobbar vi naturligt med Moder Jord och Universum så att du kan gå vidare framåt i renare ljus.

SJÄLSBAD UNDER TRE DAGAR

Onsdagen 22 januari kl 21.30.
Vi sköljer ut kroppens slaggprodukter. Att rensa ut det gamla är ett nödvändigt steg för att kunna fylla kroppen med nytt ljus.
Torsdag 23 januari kl 21.30
Vi fyller din kropp med kärlek och ljus. Du får även en chakrabalansering.
Fredag 24 januari kl 21.30
Nymåne. Det är tid att manifestera det nya kärleksfulla ljuset i din kropp. Styrka och energi tillförs och det tredagar långa själsbadet avslutas med en ljusceremoni av läkande ljus.

Distanshealingen sänds under 20 minuter vid varje tillfälle. Ligg eller sitt bekvämt och njut av lugn och ro. Under healingen fylls du och din kropp med själsbadets renande kraft.
Du kan känna av utrensningar! Detta är särskilt troligt efter första kvällens renande sköljning. Acceptera detta, drick mycket vatten och vila i tryggheten om att det gamla kommer att ersättas av ljus.

Om du vill kan du förstärka tredje kvällens healing genom att formulera ett mål för dig själv för det kommande året. Skriv ner detta på ett papper och håll det i handen under den pågående healingen. Välj ett rimligt mål och var så tydlig som möjligt i din formulering. Universum svarar tydligare när de förstår syftet med din önskan.

Kostnad: 200 kr. Betalas via swish.
Du anmäler dig genom att skicka ett pm eller mail: ellinor@lavendala.se Senast den 21 januari vill jag ha in din anmälan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *