Vad får du när du går en reikikurs hos mig?

Det här är en väldigt vanlig fråga. För mig är det väldigt viktigt att finnas kvar som ett stöd efter att du har gått en av mina kurser, så jag är noga med att ha många öppna dörrar efter avslutad kurshelg. Det här hjälper jag dig med:

🍀 Jag utbildar i Reiki enl Usui/Holy Fire III.
🍀Mina kurser uppfyller Reikiförbundets krav och jag arbetar även efter ICRT-s riktlinjer (International Center of Reiki Training). Detta innebär att du som kursdeltagare kan känna dig trygg under kursdagarna. Du lär dig alla steg på den kursnivå du går och det ägnas mycket tid åt övning för att du ska känna dig trygg i alla moment.
🍀 Efter kursen finns jag tillgänglig som mentor/bollplank och svarar gärna på frågor som ev uppkommer.
🍀Med jämna mellanrum arrangerar jag reikiträffar dit alla reikiutövare är välkomna för att utbyta tankar och erfarenheter.
🍀 Du som har gått kurs hos mig kan gå med i Facebookgruppen ”Lavendalas reikigrupp”. Det är ett forum där det är fritt fram att ställa frågor, utbyta erfarenheter och be om distanshealing. I gruppen informerar jag också om kommande reikiträffar, workshops och fortsättningskurser.

Läs mer om kursernas innehåll under fliken ”Reikikurser”.

Varmt välkommen på kurs hos mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *