Kommande reikikurser!

Vill du lära dig reiki?

Reiki är en japansk energimetod där utövaren ser över och balanserar upp klientens energibalans. Det är en avstressande och djupt avslappnande metod som påverkar kroppens blodcirkulation. I den djupa vilan får kroppen utrymme att påverka sin egen läkning. Reiki klassas som healing och är godkänt av Skatteverket som friskvård.

Jag har flera kurstillfällen inplanerade framöver. Du kan läsa mer om kurserna och deras innehåll under fliken ”Reikikurser”.

18-19 april – Reiki 1 enl Usui/Holy Fire III

30-31 maj – Reiki 2 enl Usui/Holy Fire III

6-7 juni – Reiki 1 och 2 enl Usui/Holy Fire III (tvådagars intensivkurs)

1-2 augusti – Reiki 1 och 2 enl Usui/Holy Fire III (tvådagars intensivkurs)

Varmt välkommen till mig på ett kurstillfälle som ger dig redskap att hjälpa och lindra för resten av livet. Kursdagarna är fulla av energi och kursen innebär ofta en stor personlig utveckling. Mycket händer inom oss när vi tar steget att arbeta med reikienergin. Respekt för oss själva och för de andra deltagarna är en viktig del av dagarna. Mycket tid läggs på övningar och diskussioner för att du ska känna dig trygg i alla moment.

Välkommen med din anmälan på: ellinor@lavendala.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *