Nytt på meditationsfronten

From nu erbjuder jag Privat mediationsstund!

När du besöker mig för en privat meditationsstund så sitter vi först ner och pratar lite. Detta för att jag ska kunna ge dig den allra bästa meditationen för dina behov. Sedan får du sätta eller lägga dig bekvämt innan jag leder dig in i meditationen. Efteråt samtalar vi om det som ligger dig närmast om hjärtat just där och då. Kanske vill du dra ett vägledningskort eller bara låta mig vara ett bollplank till dina tankar. Jag bjuder på te.

Detta passar dig som ogärna vill meditera i grupp. Här samtalar vi lätt även om vi håller distans till varandra och du får förhoppningsvis ut precis det du behöver av stunden. Jag lyssnar mer än gärna på dina tankar och vill gärna vara ditt bollplank.

Kostnad: 350 kr
Tid: 60 minuter
Plats: Lavendalas lokaler på Vallgatan 2a i Landskrona

Ring mig på 0723-875881 eller maila mig på: ellinor@lavendala.se så bokar vi en tid som passar dig.

Varmt välkommen att höra av dig! Jag ser fram emot att träffa dig. – Ellinor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *