Ljushealing med Moder Jord och Universum

Nu släpper jag en distanskurs i min egen kanaliserade healingmetod – Ljushealing med Moder Jord och Universum. Det här är en kraftfull healingmetod där blockeringar och stagnerad energi sköljs bort ur klientens energisystem (meridiansystem). När flödet fungerar som det ska fylls energibanorna med ljus och kärleksfull energi från Moder Jord och Universum.

Under healingen används bergkristaller som fungerar som en länk till universums energi. Du bör alltså skaffa hem 2-4 bergkristaller innan du startar kursen.

Kursen vänder sig till dig som vill ha fler healingredskap att använda i ditt arbete. Förkunskaper krävs inte, men det är bra om du är van vid energiarbete eftersom Ljushealingen är kraftfull.

Vi kommer överens om en tid för initiering, men efter det läser du kursen i din egen takt. Jag finns tillgänglig som mentor och bollplank under kursens gång och svarar på eventuella frågor. I kursen ingår två övningar och dessa ska genomföras innan diplom skickas hem till dig per post.

Kursen kostar 400 kr

Låter det intressant? Kontakta mig om du vill läsa distanskursen: ellinor@lavendala.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *