Höstens reikikurser

I höst kommer jag hålla ett flertal kurser i reiki. Vill du vara med? Hör av dig på mail om du har frågor eller vill anmäla dig.
Mailadress: ellinor@lavendala.se

Alla är olika och vi lär oss på olika sätt. Därför arrangerar jag både intensivkurser och ”vanliga” kurser i reiki. Den allra vanligaste frågan jag får kring kurserna är: ”Vad missar jag om jag går en intensivkurs istället för kurserna var för sig?” Svaret är: du missar ingenting! Vi hinner med allt vi ska! Däremot är tiden för övningar och diskussioner betydligt kortare på intensivkursen. Kursdagarna är visserligen längre på intensivkursens upplägg, men det är mycket som ska hinnas med. Men som sagt – du missar ingenting. Allt som ska vara med ÄR med. Du får helt enkelt gå till din magkänsla och se vilket upplägg som passar dig bäst!
Läs gärna mer om kurserna genom att klicka på fliken ovan.

Reiki 1:
29-30 augusti
14-15 november

Reiki 2:
17-18 oktober

Reiki 1-2 (intensivkurs):
1-2 augusti (FULLBOKAD!)
26-27 september
31 oktober- 1 november

ART:
9 augusti
14 augusti
28 november

ReikiMaster:
15-16 augusti
12-13 december

Varmt välkommen!
Reikikram – Ellinor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *