Reikiförbundets styrelse

Sedan i maj 2020 sitter jag med i Reikiförbundets styrelse och där har jag rollen som Utvecklingssamordnare. Vad innebär det rent konkret? Jo, att jag har förmånen att vara delaktig i reikins utveckling i Sverige. Jag tar fram forskarrapporter och översätter dem till svenska. Dessa kommer inom kort att finnas på reikiförbundets hemsida så att alla kan ta del av dem på ett enkelt sätt.

Artiklarna och rapporterna hämtar jag från etablerade universitet och institut från hela världen, men främst från USA. I USA ligger man i framkant när det gäller reiki i vårdkontext. Enastående resultat presenteras i dessa rapporter!

Målet med mitt (och övriga styrelsens) arbete är att den etablerade vården ska få upp ögonen för reikin och dess positiva resultat. Vi hoppas också kunna nå ut till tidskrifter och andra intresserade med vårt arbete.

Just nu är detta en cliff hanger, men jag återkommer kring detta!

Reikiförbundets hemsida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *