Distansreiki är också friskvård!

Goda nyheter från Skatteverket om Reiki som online tjänst

Skatteverket har uppdaterat sina friskvårdsförmåner så att de numera även täcker Reiki i appar och webbtjänster! Detta gör att du som väljer att få reiki via distans kan uttnyttja friskvårdsbidraget från din arbetsgivare!

Skatteverket var långt framme i sitt arbete redan när Corona bröt ut i våras, och de nya reglerna började gälla redan i somras. Dessvärre fick vi (Reikiförbundet) inte reda på detta förrän ett par veckor sedan. Men bättre sent än aldrig och det här är ljuvliga nyheter för alla reiki-frälsta. :-)

Fantastiska nyheter tycker jag och ser fram emot att kunna hjälpa ännu fler. :-)
Läs mer på Skatteverkets hemsida:

https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/formaner/personalvardmotionochfriskvard.4.7459477810df5bccdd4800014540.html?fbclid=IwAR0rtf1teJp2sIpfSJ8d7DmwIbYhn0BEHCVAxIxGdPyf2-vlNJw7RAWyVQ4#Text7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *