Distanshealing

Är du skeptisk till distanshealing? I så fall är du inte ensam. Och visst kan det låta konstigt, det håller jag med om. Men trots detta fungerar det utmärkt och är oerhört effektivt! Det är helt enkelt kvantfysik och energier!

Det finns många fördelar med att ta emot healing på distans. Den allra främsta fördelen är förstås att du kan ligga bekvämt tillrätta i ditt hem – på en plats där du har lätt att slappna av och stänga av alla intryck. Du kan somna bort en stund och på så sätt ge kroppen den allra bästa förutsättningen för läkande.

Jag arbetar numera på två olika sätt när jag gör distanshealing. Antingen skickar jag reiki till mottagaren eller så gör jag en s k healingmassage där jag fokuserar på klientens problemområde och ”masserar upp” vävnader, muskelknutor och leder. Det har visat sig vara oerhört effektivt på framför allt ryggar där jag med strålande bra resultat har fått bort både låsningar och muskelknutor. Vilket sätt jag arbetar på kommer vi förstås överens om i förväg.
OBS! Jag kan aldrig garantera ett resultat. Däremot kan jag garantera dig min fulla uppmärksamhet och jag gör allt jag kan kan för att du ska ha en fin och bra upplevelse.

Vad kostar det?
30 min distansreiki eller healingmassage = 300 kr
3×30 min = 800 kr
Efter sessionen skickar jag en sammanfattning och berättar vad som framkommit och vad jag har jobbat med.

Vill du veta mer om hur jag arbetar eller kanske rent av vill boka en tid så är du välkommen att kontakta mig via mail: ellinor@lavendala.se Du kan också prova att ringa mig, men jag svarar i mån av tid och bara under rimliga kontorstider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.