Reiki, intuitiv healing eller Helande ljustimme. Vilket passar dig?

Jag arbetar med olika metoder och varje healingsession blir en speciell upplevelse. Som rubriken avslöjar erbjuder jag reiki, intuitiv healing eller Helande ljustimme. Men vad är skillnaden och vilket passar dig? Här kommer en liten bild av dessa olika sessioner. Läs i lugn och ro. Vill du boka en session är du hjärtligt välkommen att höra av dig genom att maila mig: ellinor@lavendala.se

Reiki:
Reiki är en japansk energimedicin där man öppnar upp för energiflödet i kroppen och ökar blodcirkulationen. Reiki bidrar till minskad stress, ökat immunförsvar och är ångestdämpande. Under reiki går kroppen ner i djup avslappning vilket startar kroppens egna läkningsprocess.

Under sessionen får du ligga på en bänk, behagligt omstoppad med kuddar och filtar. I bakgrunden spelar stilla avslappnande musik och några ljus är tända. Jag arbetar med reikin genom att lägga mina händer på dig (jag vidrör inga känsliga ställen) eller strax ovanför dig.
Efteråt sitter vi ner i lugn och ro. Jag bjuder på vatten och vi samtalar om upplevelsen.

Reiki, 60 min – 550 kr
Reiki, 30 min – 400 kr

Intuitiv healing:

Här arbetar jag tillsammans med mitt team för att du ska få maximal effekt under din session. Genom att lyssna på din kropp och dess energiflöde/blockeringar så får du exakt det du behöver. Reiki, kundalinireiki, angelic flush, änglahealing och tryck-healing är några exempel på metoder som jag använder och kombinerar. Intuitiv healing är ett kraftfullt redskap och därför är stunden efteråt mycket viktig. Vi sitter ner och pratar och jag bjuder på vatten.

Intuitiv healing, 60 min – 550 kr
Intuitiv healing, 30 min – 400 kr

Helande ljustimme:

Timmen vänder sig till dig som vill ha något mer än reiki eller intuitiv healing. Här är din ande och själ i centrum.
Under 60 minuter får du:
☀️ Rening vid ankomst. Salvia eller palo santo används för att rensa dina energier.
☀️ 30 minuter healing med kristaller
☀️ Chakrabalansering
☀️ Budskap från djur, anhörig, guider eller ängel.
☀️ Samtal med vägledning från en av mina kortlekar.

Efteråt bjuder jag på vatten. Jag skriver även ned vad som hänt och dina budskap. Detta får du med dig när du går. ❤️OBS! Jag kan inte styra vem som besöker dig utan du får lita på att det du får till dig i det ögonblicket är det rätta just då.

Helande Ljustimme tar 60 minuter och kostar 600kr.

Distansreiki:

Distanshealing är lika effektivt som direkt reiki och det finns inga geografiska gränser. Du kan alltså befinna dig på andra sidan jordklotet – min reiki når dig ändå. Det här är ett alternativ för dig som har svårt att ta dig till mig, eller om vi har svårt att hitta en tid som passar.

Hur går det till?
Kontakta mig så kommer vi överens om en tid. När det är dags så sätter eller lägger du dig bekvämt tillrätta på en plats där du inte blir störd. Slut dina ögon och ta emot reikin.
Hur man uppfattar reikin är olika från person till person. Några känner ingenting, andra fylls med upplevelser, känslor, pirrningar i kroppen eller susningar. Det allra vanligaste är att klienten känner lugn och harmoni medan reikin flödar in.

När sessionen är slut skriver jag en sammanfattning av vad jag upplevde under reikin och skickar till dig. Du får mer än gärna återkoppla till mig så jag får höra din respons.

Distansreiki, 30 min – 300 kr
Distansreiki, 3×30 min – 800 kr

3 Responses so far.

 1. Marika Lindell Tretonius skriver:

  Hej.
  Jag skulle vilja testa Helande Ljustimme.

 2. ellan72 skriver:

  Hej Kristina! Jag skickar dig ett mail så hittar vi en tid som passar dig. :-) /Ellinor

 3. Kristina Nihlgård skriver:

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja prova helande ljustimme.
  Hur bokar jag tid?
  Mvh Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.