Reikihäfte och informationskväll om Reiki

Det här med att sprida information om Reiki har blivit lite av min specialitét. :-) Inte mig emot. Jag tycker det är roligt och dessutom verkar människor uppskatta det!

Mitt senaste infall har varit att skriva ihop ett litet och lättöverskådligt häfte om Reiki. Det innehåller enkla översikter och tydlig fakta. Min förhoppning är att häftet kan spridas till Reikiutövare i hela landet och att de i sin tur kan sprida det till sina intresserade klienter och kursdeltagare.
Vill du ha ett exemplar? Jag mailar det gärna till dig. Det är en pdf-fil och du kan själv välja om du vill skriva ut det.
Om du är intresserad så når du mig på: ellinor@lavendala.se
Jag svarar så fort jag kan.

Informationskväll om Reiki

Det känns väldigt roligt att intresset för Reiki ökar! Varje vecka får jag frågor om sessioner och kurser. Det är tydligt att folk vill veta mer. Därför anordnar jag en informationskväll om Reiki. Är du intresserad av att komma så är det bra om du anmäler dig inom kort. Det är begränsat antal platser.

Datum: torsdag 28 oktober
Tid: 19.00-21.00
Kostnad: 100 kr/person. Fika ingår

Varmt välkommen på en informationsrik och trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *