TemaTorsdag

På torsdagskvällarna händer det spännande och intressanta saker på Lavendala. Det finns något för alla och jag hoppas att vi ses! Sprid gärna informationen så att dina vänner och andra intresserade hittar hit.
Nedan hittar du en översikt över datum och kvällarnas innehåll:

21 oktober – Meditation. Välkommen på en avslappnande kväll! Jag leder er genom en mjuk meditation och efteråt samtalar vi. Jag bjuder på te. 
Tid: 19.00-21.00
Kostnad: 150 kr/person

28 oktober – Informationskväll Reiki. Den här kvällen informerar jag om Reiki, vad som händer i kroppen vid en Reikisession och berättar om dess effekter. Jag delar med mig av egna erfarenheter och berättar om kursernas upplägg. Kvällen vänder sig främst till dig som är nyfiken på Reiki och som vill veta mer. 
Tid: 19.00-21.00
Kostnad: 100 kr/person. Fika ingår. 

4 november – Intuition och healing. Kvällen vänder sig till dig som arbetar med healing. Här delar jag med mig av tips och råd hur du kan ta ditt team till hjälp vid healing. Vi gör intuitionsövningar och praktiserar intuitiv healing på varandra.
Tid: 18.00-21.00
Kostnad: 300kr/person. Fika ingår. 

11 november – Meditation. Välkommen på en avslappnande kväll! Jag leder er genom en mjuk meditation och efteråt samtalar vi. Jag bjuder på te.
Tid: 19.00-21.00
Kostnad: 150 kr/person

18 november – Mandalamålning. Välkommen på en kreativ workshop! Skapa dina egna mandalatavlor i dot-teknik. Jag lär er grunderna och ger tips längs vägen. Kvällen är lättsam, färgstark, trevlig och brukar vara otroligt givande!
Tid: 18.00-21.00
Kostnad: 400 kr/person. Allt material ingår samt fika. 

25 november – Inspiration och samtal. Temat för kvällen är ”Universum”. Vi träffas, fikar och samtalar och låter samtalet flöda. Det här är ett tillfälle att prata och berätta från hjärtat. Vi respekterar varandras tankar och tar tacksamt emot nya synsätt och funderingar.
Tid: 19.00-21.00
Kostnad: Gratis. Men ta gärna med något till fikabordet.

2 december – ”Naturens helande kraft”. En inspirationsföreläsning. Den här kvällen har jag bjudit in Malin Tegbrink från företaget Trädgårdsidyll. Malin talar om samverkan mellan natur och mående, dvs trädgårdsterapi.
Tid: 19.00-21.00
Kostnad: 200 kr/person. Fika ingår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *