Detta kan du boka hos mig:

Jag erbjuder följande:


Reiki:

Reiki är en japansk energimedicin där man öppnar upp för energiflödet i kroppen och ökar blodcirkulationen. Reiki bidrar till minskad stress, ökat immunförsvar och är ångestdämpande.

Under sessionen får du ligga på en bänk, behagligt omstoppad med kuddar och filtar. I bakgrunden spelar stilla avslappnande musik och några ljus är tända. Jag arbetar med reikin genom att lägga mina händer på dig (jag vidrör inga känsliga ställen) eller strax ovanför dig.

Efteråt sitter vi ner i lugn och ro. Jag bjuder på vatten och frukt och vi samtalar om upplevelsen.

Reiki, 60 min behandling – 500 kr
Reiki, 30 min behandling – 300 kr

Intuitiv healing:

Här arbetar jag tillsammans med mitt team för att du ska få maximal effekt under din session. Genom att lyssna på din kropp och dess energiflöde/blockeringar så får du exakt det du behöver. Reiki, kundalinireiki, angelic flush, änglahealing och tryck-healing är några exempel på metoder. Intuitiv healing är ett kraftfullt redskap och därför är stunden efteråt mycket viktig. Vi sitter ner och pratar och jag bjuder på vatten och frukt.

Intuitiv healing, 30 min – 300 kr
Intuitiv healing, 60 min – 500 kr

Distansreiki:

Distanshealing är lika effektivt som direkt reiki och det finns inga geografiska gränser. Du kan alltså befinna dig på andra sidan jordklotet – min reiki når dig ändå. Det här är ett alternativ för dig som har svårt att ta dig till mig, eller om vi har svårt att hitta en tid som passar.

Hur går det rent praktiskt till?
Kontakta mig så kommer vi överens om en tid. När det är dags så sätter eller lägger du dig bekvämt tillrätta på en plats där du inte blir störd. Slut dina ögon och ta emot reikin.
Hur man uppfattar reikin är olika från person till person. Några känner ingenting, andra fylls med upplevelser, känslor, pirrningar i kroppen eller susningar. Det allra vanligaste är att klienten känner lugn och harmoni medan reikin flödar in.

När sessionen är slut skriver jag en sammanfattning av vad jag upplevde under reikin och skickar till dig. Du får mer än gärna återkoppla till mig så jag får höra din respons.

Distansreiki, 30 min – 200 kr
Distansreiki, 3×30 min – 500 kr

OBS!
Jag är inte utbildad terapeut eller vårdutbildad inom psykologi. Jag använder enkla men tydliga metoder vid våra samtal och ser till att samtalet behåller sin fokus med hjälp av frågor. Jag ger inga råd. Är dina frågor stora eller av existentiell karaktär bör du vända dig till vården för professionell hjälp.