Detta kan du boka hos mig:

Jag erbjuder följande:


Reiki:

Reiki är en japansk energimedicin där man öppnar upp för energiflödet i kroppen och ökar blodcirkulationen. Reiki bidrar till minskad stress, ökat immunförsvar och är ångestdämpande.

Under sessionen får du ligga på en bänk, behagligt omstoppad med kuddar och filtar. I bakgrunden spelar stilla avslappnande musik och några ljus är tända. Jag arbetar med reikin genom att lägga mina händer på dig (jag vidrör inga känsliga ställen) eller strax ovanför dig.

Efteråt sitter vi ner i lugn och ro. Jag bjuder på vatten och frukt och vi samtalar om upplevelsen.

Reiki, 60 min – 550 kr
Reiki, 30 min – 400 kr

Intuitiv healing:

Här arbetar jag tillsammans med mitt team för att du ska få maximal effekt under din session. Genom att lyssna på din kropp och dess energiflöde/blockeringar så får du exakt det du behöver. Reiki, kundalinireiki, angelic flush, änglahealing och tryck-healing är några exempel på metoder. Intuitiv healing är ett kraftfullt redskap och därför är stunden efteråt mycket viktig. Vi sitter ner och pratar och jag bjuder på vatten och frukt.

Intuitiv healing, 60 min – 550 kr
Intuitiv healing, 30 min – 400 kr

Helande ljustimme:

Timmen vänder sig till dig som vill ha något mer än reiki eller intuitiv healing. Här är din ande och själ i centrum.
Under 60 minuter får du:
☀️ Rening vid ankomst. Salvia eller palo santo används för att rensa dina energier.
☀️ 30 minuter healing med kristaller
☀️ Chakrabalansering
☀️ Budskap från djur, anhörig, guider eller ängel.
☀️ Samtal med vägledning från en av mina kortlekar.

Efteråt bjuder jag på frukt och smaksatt vatten. Jag skriver även ned vad som hänt och dina budskap. Detta får du med dig när du går. ❤️ OBS! Jag kan inte styra vem som besöker dig utan du får lita på att det du får till dig i det ögonblicket är det rätta just då.

Helande Ljustimme tar 60 minuter och kostar 600kr.

Distansreiki:

Distanshealing är lika effektivt som direkt reiki och det finns inga geografiska gränser. Du kan alltså befinna dig på andra sidan jordklotet – min reiki når dig ändå. Det här är ett alternativ för dig som har svårt att ta dig till mig, eller om vi har svårt att hitta en tid som passar.

Hur går det till?
Kontakta mig så kommer vi överens om en tid. När det är dags så sätter eller lägger du dig bekvämt tillrätta på en plats där du inte blir störd. Slut dina ögon och ta emot reikin.
Hur man uppfattar reikin är olika från person till person. Några känner ingenting, andra fylls med upplevelser, känslor, pirrningar i kroppen eller susningar. Det allra vanligaste är att klienten känner lugn och harmoni medan reikin flödar in.

När sessionen är slut skriver jag en sammanfattning av vad jag upplevde under reikin och skickar till dig. Du får mer än gärna återkoppla till mig så jag får höra din respons.

Distansreiki, 30 min – 300 kr
Distansreiki, 3×30 min – 800 kr

OBS!
Jag är inte utbildad terapeut eller vårdutbildad inom psykologi. Jag använder enkla men tydliga metoder vid våra samtal och ser till att samtalet behåller sin fokus med hjälp av frågor. Jag ger inga råd. Är dina frågor stora eller av existentiell karaktär bör du vända dig till vården för professionell hjälp.