Energistegen

Öka din ork med… Energistegen

Distanskurs

Den här distanskursen ger dig insikt i ditt nuvarande mående samt ger dig verktyg och metoder att ta till om du behöver öka din energi.

Det gäller att stanna upp och reflektera innan det går för långt. Det finns mycket vi kan göra för att förbättra vårt mående, och det handlar ofta om små förändringar.

Kursen är uppdelad på fem steg/brev. Kursbrev 1 är ett introduktionsbrev och handlar om stress. Här får du veta vad stress egentligen är och hur det påverkar kropp och hjärna. Brevet innehåller övningar för att du ska kunna lära känna dig själv och hur du påverkas av det som händer omkring dig. Klicka på länken nedan så kan du ladda ner första kursbrevet.

Kursbrev 1

De övriga fyra kursbreven handlar om energin i din kropp. De innehåller redskap som du kan ta till när du vill hushålla med energin du har eller vill öka din ork. Du får också tips på hur du kan skydda dig själv när du möter energitjuvar eller hur du kan förbättra din energi. Jag tar också upp hur vi påverkas av mindfulness, meditationer, vår inställning, positivt tänkande och affirmationer.

Vill du ta del av hela kursen kostar den 375 kr.

Vid avslutat kursbrev skickar du in en reflektion kring det du har läst. Det behöver inte vara personligt alls utan bara en liten sammanfattning av dina tankar kring detta. Jag återkopplar och besvarar ev. frågor. När jag har fått dina tankar på brevet skickar jag dig nästa del osv. Efter avslutad kurs skickar jag dig ett kursintyg. .