Jordande avslappning

Det finns en ny tjänst att boka hos mig!

Jordande Avslappning

Den här behandlingen vänder sig till dig som:
– vill ha djupgående avslappning som fungerar omgående
– vill ha en meditativ stund
– inte vill ha healing
– inte vill ha massage

Under 30 minuter fokuserar jag enbart på dig och målet är att du ska kunna släppa alla roterande tankar och stressande måsten. Du ligger mjukt inbäddad medan jag använder hot stones, klangskål, rökelse, musik med frekvens 228 mHz samt jordande beröring på ben och fötter för att du ska komma ner i varv, grundas och bli närvarande i din kropp. Efteråt bjuder jag på vatten och frukt innan vi skiljs åt.

Vad är hot stones och hur använder jag dem?
Hot stones är mjukt rundade lavastenar (obsidian) som värms upp till behaglig temperatur. Dessa placeras sedan på din rygg med ett tunt tyg mellan din hud och stenarna. Jag arbetar med chakrapunkterna och placerar därför stenar på baschakrat, navelchakrat, solar plexus, hjärtchakrat och halschakrat.

Jordande Avslappning är otroligt avstressande.
Du går snabbt ner i varv och släpper taget om stress. Det är en behandling som passar alla (du måste dock kunna ligga på mage på britsen) och det förekommer ingen healing eller massage. Här arbetar vi med värme, lätt beröring och påverkar kroppens naturliga sätt att gå ner i varv med hjälp av musik och lugn miljö.

Känner du så här?: JA! Det låter fantastiskt! Jag vill boka en tid!
Tjänsten kommer att kunna bokas fr o m 1 augusti och första tre veckorna kan tjänsten bokas till ett rabatterat introduktionspris! Det går jättebra att boka tid redan nu för den som skulle vilja det. Bara hör av dig så bokar vi en tid som passar dig.

PRIS: 30 min Jordande avslappning = 400 kr

Klicka på länken/bilden ovan så kommer du till bokadirekt där du kan se lediga tider.
Hittar du ingen tid som passar dig så kan du maila mig. Tillsammans hittar vi en tid som passar oss båda.