… Lavendala

Lavendala uttalas LavEndala med betoningen på e. Ordmelodin är densamma som i ordet mandala, den cirkelformade mönstrade bilden som är så starkt förknippad med buddhism och hinduism där den symboliserar universum.
Namnet Lavendala bygger också på växten Lavendel, en kryddväxt som har stor betydelse inom den andliga världen. Där handlar det om att släppa sin oro, ta in kärleken och släppa ut skuldkänslor, dämpa sin ångest och fördriva mörka tankar.

Viktigast för mig, Lavendala, är ditt mående. Vid våra möten är du i centrum och målet för mig är att ditt hjärta ska kännas lättare oavsett om du får reiki, intuitiv healing eller om vi bara samtalar.
Ordet ”reiki” är japanska och betyder Universell livsenergi. Det är exakt det som är kärnan i mitt arbete – energierna inom oss.

Jag är med i Förenade Reikiförbundet och arbetar alltid efter deras riktlinjer. Detta gäller både under reikisessioner och kurser. När du kommer till mig kan du alltså vara säker på att du är i trygga händer. Vill du läsa mer om Reikiförbundet så kan du besöka deras hemsida. Klicka här

Och vad säger lagen?

Alternativvårdslagen finns till för att skydda dig som klient, men det ger även mig som utövare riktlinjer för mitt arbete. Det tycker jag är fantastiskt bra och jag arbetar alltid enligt alternativvårdslagen. Där står det tydligt att jag inte får behandla vissa sjukdomar och diagnoser. Det gör jag heller aldrig. Därför säger jag aldrig att jag gör en ”behandling”. Istället ger jag dig sessioner där du som klient står i centrum. Min syn är holistisk och när jag arbetar ser jag till hela människan. Mitt mål är att du ska känna dig sedd, omhändertagen och att vi tillsammans ser till till att du får en avstressande och djupt avslappnande upplevelse.