Meditera med Lavendala

Det kan vara svårt att meditera på egen hand. Många upplever att det är svårt att ta sig tiden, att hitta ro, eller bara komma på ”knixet” som gör att kroppen verkligen får sin vila. Att göra en guidad meditation kan därför vara en lösning för många.

För den som har svårt att komma igång med meditation på egen hand så erbjuder jag gruppmeditationer. Med olika teman varje gång så sitter eller ligger vi ner, stänger ute vardagens stress och tankar och låter kroppen få sin vila. Gruppen blir aldrig större än 8 personer och vi respekterar varandra och hämtar kraft i gemenskapen.

Vill du ha hjälp att meditera men vill inte meditera med andra? Ok, det löser vi. Hör av dig till mig så bokar vi en timme när det passar dig. Då leder jag dig igenom en meditation och efteråt samtalar vi kring det som är viktigast för dig just där och då.

Du kan läsa mer om meditationskvällarna i grupp eller den individuella meditationen genom att hålla musen över fliken ”Meditera med Lavendala”. I drop-down listan kan du göra ditt val.

Välkommen att meditera med mig!
/Ellinor