Mina böcker

I min serie ”Det lilla häftet om…” är ett flertal böcker inplanerade. Samtliga häften utgår från mig själv och jag tar upp både personliga erfarenheter och handfasta tips på hur man kan gå vidare efter en svår tid. Det är inte tunga tegelstenar som är fulla av fakta, utan små lättsamma häften som tar upp mina reflektioner.
Jag har haft perioder av depression som jag har lyckats ta mig ur och idag mår jag bra. Men det var ett slitsamt arbete och jag är tacksam för hjälpen jag fick.


Det första häftet i serien heter ”Det lilla häftet om… Meditation och mindfulness” och finns att beställa i nätbokhandeln, t ex på Bokus eller Adlibris. Det går också bra att kontakta mig om du är nyfiken på ett exemplar.
Pris för signerat ex: 50 kr. Frakt ingår.


Häfte nr två heter ”Det lilla häftet om… Lyckobollar och positiva energier”.. Den handlar om hur vi kan ge andra i vår omgivning en bättre dag. Lyckobollen är min egen metod och kort sagt är det en form av healing som alla kan lära sig.
Häftet kan köpas via nätbokhandlarna, t ex Bokus och Adlibris. Det går också bra att köpa ett signerat ex av mig för 50 kr, inkl frakt.Andra planerade titlar i serien är: ”Det lilla häftet om…
– Energier och chakran
– Att läka i grönskan

Min önskan med de här små böckerna är att inspirera till att vilja förbättra sitt och andras mående.

Jag har givit ut andra böcker också, bl a den skönlitterära boken ”Blomsterflickan”. Det är en historia som handlar om att hitta sin plats på jorden och om vänskap. Men framför allt handlar den om att hitta sig själv igen efter att en stor sorg har sköljt över livet.

Vill du läsa mer om mina böcker och kanske ta del av recensioner, rekommenderar jag min andra hemsida: www.ellinorhaggstrom.com