Om mig och Lavendala

Jag heter Ellinor och är Reikimaster Holy Fire II och Kundalinireikimaster. Jag är också författare, religionsvetare, trädgårdsfantast och – framför allt – nyfiken på det mesta.

Jag har själv mått dåligt och när jag jobbade hårt för att komma tillbaka så använde jag mig av ett flertal olika metoder. Det tog tid, men nu mår jag bättre än någonsin tidigare och jag är så tacksam för allt jag har fått gå igenom och lära mig. I mitt företag Lavendala delar jag med mig av metoderna som hjälpte mig. Jag älskar att ge reiki men jag skriver även böcker, jobbar med mindfulness, meditation och energiövningar. Jag håller kurser i spännande ämnen och anordnar roliga workshops. Allt detta kan du läsa mer om på de här sidorna.

Loggan är gjord av min dotter Lina. En mandala av lavendel.

Lavendala uttalas LavEndala med betoningen på e. Ordmelodin är densamma som i ordet mandala, den cirkelformade mönstrade bilden som är så starkt förknippad med buddhism och hinduism där den symboliserar universum.
Namnet Lavendala bygger också på växten Lavendel, en kryddväxt som har stor betydelse inom den andliga världen. Där handlar det om att släppa sin oro, ta in kärleken och släppa ut skuldkänslor, dämpa sin ångest och fördriva mörka tankar.

Viktigast för mig, Lavendala, är ditt mående. Vid våra möten är du i centrum och målet för mig är att ditt hjärta ska kännas lättare oavsett om du får healing, massage eller om vi bara samtalar.

Sekretess, integritet och andra viktiga saker:

När vi ses är du i centrum. Jag fokuserar på dig och lyssnar på dig. Detta innebär ofta väldigt förtroliga samtal där vi når kärnan i dina tankar. Jag tillämpar sekretess, förstås, och inget av det som framkommer i våra samtal förs vidare.

Integritetspolicy
Jag är den enda som handhar och äger information som samlas in vid våra möten, sms, chatt och mail. Din personliga information kommer inte att säljas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte. Om du önskar att jag raderar dina uppgifter efter utförd affär vänligen meddela mig detta.

Nyhetsbrev
Jag skickar ut nyhetsbrev till mina klienter och andra intresserade som har delat med sig av sin mailadress. Du kan när som helst tacka nej till dessa och din adress stryks då ur systemet.

Dokumentation
Jag dokumenterar vad som händer vid reiki. Detta gör jag enbart för att kunna följa upp dig och vad som händer mellan våra träffar. Dessa dokument är avpersonifierade vilket betyder att ditt namn inte kan kopplas till informationen av någon annan än undertecknad. Vill du ha del av din dokumentation så delar jag gärna med mig av den. Varmt välkommen till mig och Lavendala