Kontakt

Jag heter Ellinor och är KarunaReikimaster enl Usui/Holy Fire III online, Kundalinireikimaster samt certifierad i Angelic Flush healing. Förutom detta behärskar jag stjärnhealing samt änglahealing. Jag har även kanaliserat en egen healingmetod – Ljushealing med universum och Moder Jord.

Jag sitter med i Förenade Reikiförbundets styrelse och har uppdraget som Utvecklingssamordnare. Det innebär många roliga saker – bl a att jag tar del av reikiforskningen som görs världen över.

Viktigast för mig, Lavendala, är ditt mående. Vid våra möten är du i centrum och målet för mig är att ditt hjärta ska kännas lättare oavsett om du får reiki, intuitiv healing eller om vi bara samtalar.
Ordet ”reiki” är japanska och betyder Universell livsenergi. Det är exakt det som är kärnan i mitt arbete – energierna inom oss.

Kontakta mig:

Lavendala finns på Vallgatan 2a i Landskrona from den 9 mars 2020.

För den som kommer med bil finns det många parkeringsmöjligheter. Inne på parkeringsområdet finns det ett flertal gratis besöksparkeringar där man får stå 6 timmar. Att parkera längs gatan går också bra, men observera ev tider för parkeringsförbud.

Du når mig på:

ellinor@lavendala.se

Tel: 0723-87 58 81

Lavendala finns på facebook. Klicka här!

Instagram: lavendalas.andetag

Så här betalar du hos mig:

Betalning kan ske på flera sätt: kontant, med swish eller via bankgiro. Vid kurser och utbildningar skickar jag ut en faktura och denna ska vara betald innan kursens start. Kontakta mig om du har frågor kring detta.

Swish: 123 134 28 31

Bankgiro: 5068-2053

Sekretess och annat viktigt:

När vi ses är du i centrum. Jag fokuserar på dig och lyssnar på dig. Detta innebär ofta väldigt förtroliga samtal där vi når kärnan i dina tankar. Jag tillämpar sekretess, förstås, och inget av det som framkommer i våra samtal förs vidare.

Försäkring
Du kan känna dig helt trygg. När du besöker mig är du fullt försäkrad. Detta gäller naturligtvis både klienter och kursdeltagare. Jag har ett mycket bra avtal och känner mig trygg med mitt försäkringsbolag.

Integritetspolicy
Jag är den enda som handhar och äger information som samlas in vid våra möten, sms, chatt och mail. Din personliga information kommer inte att säljas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte. Om du önskar att jag raderar dina uppgifter efter utförd affär vänligen meddela mig detta.

Nyhetsbrev
Jag skickar ut nyhetsbrev till mina klienter och andra intresserade som har delat med sig av sin mailadress. Du kan när som helst tacka nej till dessa och din adress stryks då ur systemet.

Dokumentation
Jag dokumenterar vad som händer vid våra sessioner. Detta gör jag enbart för att kunna följa upp dig och vad som händer mellan våra träffar. Dessa dokument är avpersonifierade vilket betyder att ditt namn inte kan kopplas till informationen av någon annan än undertecknad. Vill du ha del av din dokumentation så delar jag gärna med mig av den. Varmt välkommen till mig och Lavendala!