Referenser

Mitt mål är att ge varje person som kommer till mig mitt fulla fokus. När du är här vill jag att du ska känna dig sedd och omhändertagen. Här kan du läsa vad andra tycker om sina besök hos mig:

Karin säger:
”Underbara härliga energier och avslappnande. Efter behandlingen fick jag energi nog att ta tag i surdegarna i livet. Så underbart.”

Britt-Marie säger:
”Man blir helt avslappnad , känns så skönt i hela kroppen, kan varmt rekommendera det.”

Jennifer säger:
”Reiki är väldigt avslappnande och skönt och jag har dessutom blivit av med min ständiga värk i ryggslutet! Ellinor har verkligen talang för Reiki och man känner sig så väl omhändertagen! 💕 Så glad att hon introducerade mig för detta! 😄”

Belinda säger:
”Harmoni & värme i livet ❤️🙏”

Malin säger:
”Jag kan verkligen rekommendera ett besök hos Lavendala. En lugn oas i stressens vardag ❤️”

Camilla säger:
”En super duktig Healer som är kärleksfull och ödmjuk”

Malin säger:
”Varmt rekommendera att gå hos Ellinor😊❤Hon är väldigt duktig ödmjuk hennes energier är helt fantastiska reiki healing😊Går långt in på djupet löser upp frigör många blockeringar ❤Känner mig lättare inombords, lugn,harmoniskt.Fick mycket intressanta viktiga information som betyder mycket för mig❣Jag kommer att göra återbesök flera gånger😊❣Hon håller även kurser i reikihealing vilket jag ska gå snart😊🙏❤Fantastisk härlig miljö finns hon❤❣🙏”

Linnea säger:
”Ute bland åkrarna i lilla Vadensjö finner vi en mycket kompetent Reiki Master Healer som utan tvekan är född till det hon gör. Förutom att lära oss utöva Reiki på både oss själva och andra får vi hos Ellinor tydlig teoretisk vägledning, plats för djupa personliga reflektioner och ett tryggt rum att nå den andliga världen på vårt eget vis. Sedan jag gått kurserna hos Ellinor har jag med eget arbete fått större klarhet och lugn i min egen tillvaro. Vi är lyckligt lottade att ha en sådan kompetent kvinna ute på vischan i Vadensjö. Väl värt ett besök!”

Pia säger:
”Jag har gått två kurser i Reiki för Ellinor Häggström. Jag är supernöjd. Upplägget var pedagogiskt med gott om tid för teori och praktik samt intressanta diskussioner. För mig kändes det viktigt att hinna med alla moment utan stress.  Möjligheten att återkomma med frågor nu efteråt är också jättebra. Nu när man övar och utför Reiki utan någon vid sidan om är det skönt att kunna fråga om saker som uppstår. Ellinor svarar alltid snabbt!  Fundera inte mer, utan gör det! Reiki är magiskt och starkt! Du kommer inte att ångra en sekund. Passa på när Ellinor har en kurs!”