Reiki

Vad är Reiki?
Reiki är en japansk energimedicin där man öppnar upp för energiflödet i kroppen och ökar blodcirkulationen. Reiki bidrar till minskad stress, ökat immunförsvar och är ångestdämpande.

Reiki är friskvård, vilket betyder att du kan använda ditt friskvårdsbidrag vid ett besök hos mig.

Jag arbetar med den traditionella Usui Reiki och tillägget Holy Fire. Jag har dessutom valt att göra ytterligare ett tillägg med Holy Fire World Peace. Vad innebär det för dig? Jo, att du kan vara säker på att jag bara arbetar med ljus, kärlek, kraft och energi. När du besöker mig arbetar jag med det högsta bästa.

Så här går det till:
Under sessionen får du ligga på en bänk, behagligt omstoppad med kuddar och filtar. I bakgrunden spelar stilla avslappnande musik och några ljus är tända. Jag arbetar med Reikin genom att lägga mina händer på dig (jag vidrör inga känsliga ställen) eller strax ovanför dig.
Efteråt sitter vi ner i lugn och ro. Jag bjuder på vatten och vi samtalar om upplevelsen.

Pris:
Reiki, 60 min = 650 kr
Reiki, 30 min = 400 kr

Klicka på länken/bilden ovan så kommer du till bokadirekt där du kan se lediga tider.
Hittar du ingen tid som fungerar för dig så kan du maila mig. Tillsammans hittar vi en tid som passar oss båda.

Distansreiki

Distanshealing är lika effektivt som vanlig Reiki och det finns inga geografiska gränser. Du kan alltså befinna dig på andra sidan jordklotet – min Reiki når dig ändå. Det här är ett alternativ för dig som har svårt att ta dig till mig, eller om vi har svårt att hitta en tid som passar.

Hur går det till?
Kontakta mig så kommer vi överens om en tid. När det är dags så sätter eller lägger du dig bekvämt tillrätta på en plats där du inte blir störd. Slut dina ögon och ta emot Reikin.

Hur man uppfattar Reikin är olika från person till person. Några känner ingenting, andra fylls med upplevelser, känslor, pirrningar i kroppen eller susningar. Det allra vanligaste är att klienten känner lugn och harmoni medan Reikin flödar in.
När sessionen är slut skriver jag en sammanfattning av vad jag upplevde under Reikin och skickar till dig. Du får mer än gärna återkoppla till mig så jag får höra din respons.

Pris:
Distansreiki, 30 min = 300 kr
Distansreiki, 3 x 30 min = 800 kr