top of page

Ayurveda - en introduktionsföreläsning

Torsdagen 14 mars hade jag bjudit in Naturläkaren, ört- och ayurvedaspecialisten Sara Fryklund från Sattwa Herbs. Med energi, engagemang och glädje delade hon med sig av sin kunskap om ayurveda.


Vata, Pitta och Kapha - vem är du? Alla är vi en blandning, men kanske passar du mer in i en grupp? Nyfiket och intresserat lyssnade vi alla och många frågor ställdes. Vi fick också smaka lite på olika kryddblandningar.


Gå gärna in på Saras hemsida och läs mer. Där finns ett magtypstest som kan ge dig en hint om hur just du och din mage fungerar. Genom att läsa vidare kan du även få tips på hur du kan balansera upp din kropp och ditt mående. För den som vill veta mer går det fint att kontakta Sara och få en rådgivning. Du kan också beställa din egen personliga kryddblandning.

Sattwa Herbs hittar du HÄR Magtypstest kan du göra HÄR Vill du ha kontakt med Sara så mailar du: info@sattwaherbs.comAyurveda-föreläsningen var den första i min föreläsningsserie om välmående. Nästa föreläsning blir 23 april och då kommer det att handla om Naturens läkande kraft. Mer information kommer inom kort!

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page