top of page

Detektivarbete som alla får del av

Jag är en av Sveriges få Reiki-forsknings-detektiver. Jag är kanske t om den enda? Det är en titel jag bär med stolthet och jag är jätteglad över all respons och alla hurra-rop jag får från andra Reikiutövare.


Jag lägger mycket tid på att leta upp, läsa, översätta och presentera forskning, studier och artiklar på svenska. Emellanåt blir jag kontaktad av personer som behöver hjälp att hitta forskning om ett specifikt område och ibland har jag gjort sammanfattade listor med länkar till specifika studier. Många säger att de delar allt jag presenterar och många hänvisar till min sida. Jag har ett nära samarbete med Förenade Reikiförbundet i Sverige där forskningen presenteras både i text och bild (och numera även på zoom-konferenser). Och även om jag tycker att det är jätteroligt så tar det ändå ganska mycket av min tid.


Alla studier jag hittar presenterar jag (med en kort svensk översättning) i facebook-gruppen "Reiki och forskning". Där är alla hjärtligt välkomna in och ta del av materialet.


Överväg gärna att lämna ett bidrag så att jag kan fortsätta lägga mycket tid på detta. Jag vet att mitt arbete betyder mycket för andra, så hjälp mig att fortsätta hjälpa andra!6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page