top of page

En magisk kväll

Lite då och då har jag specialarrangemang i min mysiga lokal. Det har handlat om en spännande kväll som jag helt sonika kallar för "En magisk kväll".

Vad är "En magisk kväll"?

Det är ett tillfälle för er - ett gäng kompisar - att nyfiket och lekfullt närma sig den andliga världen. Under några timmar fikar vi och utforskar en spännande värld. Orakelkort, tarotkort, kristaller, pendel, intuition, healing, chakran, meditation... Allt är möjligt och vi ägnar oss åt det ni vill bekanta er med.

Låter det kul? Det ÄR roligt! Faktum är att ni troligen inte vill gå hem när det är dags. Det brukar vara så.

Intresserad? Kontakta mig så pratar vi vidare kring vad ni är intresserade av och hur vi kan lägga upp er kväll. Tre timmar brukar vara lagom, men jag lyssnar på era önskemål. Pris: kring 300 kr/person (beroende på era önskemål om innehåll)


Varmt välkommen att höra av dig! Jag ser fram emot att dela min värld med dig och dina kompisar. :-)

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page