top of page

Föreläsning: Naturens läkande kraft

I föreläsningsserien om välmående är det snart dags för ännu en intressant kväll. Då lär vi oss mer om naturens läkande egenskaper!Malin Tegbrink på Trädgårdsidyll är trädgårdsdesigner, trädgårdsrådgivare och trädgårdsmästare. Den här kvällen berättar hon om naturens viktiga roll i välmåendet och hur vi kan använda naturen för att minska stress och oro.


Många känner till begreppet "trädgårdsterapi", men få vet vad som egentligen händer när ett stressat sinne kommer i kontakt med natur, jord och växter. Vad händer inom oss när vi ser ett frö gro, lyssnar till suset i trädkronorna eller lägger en hand på solvarm jord?


Vad är skogsbad och fungerar det? Vad är jordning? Vad säger forskningen? Detta och mycket annat får du veta på den här givande och spännande föreläsningen!


Plats: Hotel Chaplin, stora konferensrummet, Landskrona Datum: 23 april 2024 Tid: 18.00-19.30 Kostnad: 150 kr/person. Te eller kaffe ingår. Faktura skickas ut vid anmälan och ska vara betald senast 23/4. Anmäl dig senast 15/4-24 på: ellinor@lavendala.se


Varmt välkommen!

/Ellinor och Malin


Besök Trädgårdidylls hemsida. KLICKA HÄR

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page