top of page

Föreläsning om naturen som hjälp vid stress

Tisdagen 23 april fick vi besök av Malin Tegbrink på Trädgårdsidyll. Malin är trädgårdsmästare, -designer och -rådgivare och har en bakgrund som florist. Naturen har alltid betytt mycket för Malin.

Malin har inte alltid arbetat med trädgård. Under en lång period arbetade hon på en IT-avdelning på ett stort företag. Men pressen blev för stor och hon fick utmattningssymtom. Trädgården hjälpte henne att komma tillbaka.


Den här kvällen fick vi höra om hennes resa, skogsbad och jordning. Många har frågat om den här föreläsningen kommer tillbaka och svaret är - JA! Den återkommer i höst. Datum är ännu inte klart, men vi återkommer med information.


Besök Trädgårdsidylls hemsida: TRÄDGÅRDSIDYLL
Föreläsningsserien om Välmående är ett projekt som syfter till att visa upp olika sätt att ta hand om sig själv. Många känner stress och är nedstämda, men det finns hjälp att få. Och många gånger är det lättare och mer nåbart än man kan tro! Föreläsningarna syftar till att dela med oss av metoder som kan förbättra vårt mående. Har du kunskap som du vill dela med dig av? Kontakta mig. Jag vill gärna höra mer! Mail: ellinor@lavendala.se 

Föreläsningsserien om Välmående är ett projekt att visa upp olika sätt att ta hand om sig själv. Många känner stress och är nedstämda, men det finns hjälp att få. Och många gånger är det lättare och mer nåbart än man kan tro! Föreläsningarna syftar till att dela med oss av metoder som kan förbättra vårt mående. Har du kunskap som du vill dela med dig av? Kontakta mig. Jag vill gärna höra mer! Mail: ellinor@lavendala.se3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page