top of page

Ge dig själv en gåva som räcker hela livet - gå en Reikikurs

Du vet väl att jag håller kurser? Dels håller jag Reikikurser på samtliga nivåer här i min lugna lokal i Landskrona. Men jag erbjuder även en rad olika distanskurser!

Du kan tex lära dig:

- Reiki 1 - Reiki 2 - Kundalinireiki, grund + master (förkunskaper krävs) - Angelic Flush Healing


Läs mer om dem här på hemsidan under fliken ”Distanskurser” och kontakta mig om du har frågor eller vill anmäla dig.


Varför håller jag Reikikurser och varför tycker jag att alla ska gå dem?

Lätt. Reikin förändrade mitt liv till det bättre. Med Reikin kom inte bara en förmåga att ge healing till mig själv och andra. Det kom även en inre plattform. Ett ljus och en trygghet. Och detta ser jag hos alla andra som väljer att gå kurs. Därför vill jag att alla borde överväga en Reikikurs. Väldigt många behöver lugnet som Reikin kan ge dem. <315 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page