top of page

Hälsning från Solguden Ra

Det händer oftare och oftare att jag får budskap och meddelanden från olika ljusvarelser, guider och mästare. Vanligast är att de kommer i samband med en healingsession och att budskapet är riktat till klienten. Men ibland kommer budskap där emellan och då brukar jag tolka dem som budskap som gäller oss alla.


Härom dagen kom ett budskap från Solguden Ra. Hur vet jag att det var just han? Tja, det var ingen tvekan. Först såg jag Tutankamons guldmask, men efter det framträdde ett skarpt solljus. Den som är historiskt bevandrad känner till att faraonerna var Solguden Ra's avbild på jorden. Det var Ra jag mötte.


De här orden kom:


"Det är tungt att bära hela världen. Vila dina armar. Då börjar regnet falla

och blommorna kan återigen börja blomma i öknen."


Innebörden handlar om - precis som jag ofta säger till mina klienter - du måste ta hand om dig själv först. För att orka ta hand om andra måste du först värna om dig själv.


Vi är i en tid då många mår dåligt. Det händer mycket omkring oss och många har svårt att orka. Se till att du tar hand om dig! Lyssna på dig själv och på dina behov. Ett bra sätt att göra detta på är att varje morgon ställa sig frågan "Vad behöver jag idag?" Slut sedan dina ögon och lyssna inåt. Kanske behöver du vara utomhus? Promenera? Vila inomhus? Dricka mycket vatten? Äta något speciellt? Ta kontakt med någon? Jag lovar att du garanterat får svar.


Bilden är AI-genererad från Copilot

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page