top of page

Ibland händer det saker som jag inte kan förklara...

Många av er vet redan att jag har förmåga att se ner i kroppen. Jag kan inte se sjukdomar och tumörer, men jag kan se skelettet, leder och muskelfästen. Framför allt gäller det nacke, axlar, rygg och höft men ibland även knän. Jag har vant mig, men visst är det egentligen rätt så fascinerande? På samma sätt som somliga kan se andras aura kan jag alltså se belastningar i rygg, sammanpressade kotor, snedvridna höfter och inflammerade muskelfästen i skulderblad och nacke.

Kan jag fixa det? När jag jobbar med healing så sköter mycket sig själv. Healing ökar blodcirkulationen och påverkar vår kropp på ett mjukt sätt. Många får hjälp i avslappningen som en session healing ger. Men eftersom jag så tydligt kan se påfrestade områden så kan jag även öka mitt och healingens fokus i området. Jag kan t ex jobba specifikt med en överansträngd kappmuskel om jag märker att det behövs. Då ger jag ”massage” direkt i muskeln och lugnar ner muskel- och senfästen. Man kan säga att jag tar muskeln mellan mina händer och jobbar med den direkt. Samma gäller vid stagnerade kotor eller höfter. Då kan jag ta kotorna/lederna mellan mina händer och jobba med att mjuka upp rörelsen. Det här brukar vara effektivt för klienten. Många känner en konkret skillnad efter en sådan healingsession.

Men ibland händer det alltså saker som jag inte kan förklara! Senast var det hos en klient med skadade diskar i ländryggen. Plötsligt såg jag inte bara kotorna och diskarna utan även brosksmulor i vävnaden runt omkring. Dessa smulor kunde jag ta bort med mina nypor. Området rensades från dessa småpartiklar vilket gjorde att klienten fick mindre smärta eftersom inget skavde längre. Gången innan dess var det hos en yngre tjej som skadat axeln. Efter åtta månader av värk och besök hos sjukgymnast så provade hon healing. Även hon hade brosksmulor i vävnaden och dessa avlägsnades. Idag är hon smärtfri.

Hur går det till? Ingen aning. Men det fungerade i dessa fall. Och jag är så tacksam över att få ha varit den som kunde hjälpa dem. Jag ser fram emot nästa session!

Och du – Känner du någon som behöver hjälp med sin nacke, rygg, höft? Du själv kanske behöver lite hjälp? Tveka inte att prova healing. Kanske får du också lindring? I sämsta fall känner du ingen skillnad alls i kroppen efteråt, men då har du iaf provat och dessutom fått en avslappnande stund under tiden.56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page