top of page

Läs om mig och mitt intresse för Reiki i Free

Redan före sommaren kom frågan från Free - Kan du få ihop en artikel om Reiki till årets sista utgivning? Självklart svarade jag ja!

Precis som vanligt blir allting inte exakt som man har tänkt sig. Istället för att skriva en artikel blev jag föremål för själva artikeln. Och det känns så lyxigt! Artikeln kom istället med bravur att skrivas av en reikikollega vid namn Anna-Sofia Giese Vesterlund.

Artikeln handlar om Reiki i allmänhet, om mig samt om mitt intresse för Reikiforskning. Reikins effekter är för bra för att inte spridas!


Bläddra fram till sidan 20.


Följ mig och mitt Lavendala på facebook: Facebook

Följ Facebook-sidan "Reiki och forskning": Reiki och forskning | Facebook

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page