top of page

Meditationskväll med Tünde Hansen

Välkommen på ett givande meditationsevent med spännande inslag!


Den här kvällen kommer Tünde Hansen från ”Ljusets Kraft och Harmoni” och berättar för oss om meditationens fördelar. Efter detta får vi prova meditation i olika former. Tünde har med sig spännande verktyg, tex: shamantrumma, skallror, rainstick, koshibells och tingshas.

Till vardags arbetar Tünde som kurator, men har bred kunskap inom det andliga. I hennes företag arbetar hon bl a med meditation, regression, healing, tarot och runor. Kanske känner du igen henne som arrangör av den årliga Harmoni- och Hälsomässan som hålls i Folkets hus i Landskrona?

Kvällen passar alla. Du behöver inte ha några förkunskaper. Kom med ett öppet sinne och lyssna på ditt inre. Ha bekväma kläder så att du följsamt kan slappna av. I yogasalen finns både yogamattor och stolar, så att var och en kan få ut det bästa av sin upplevelse.

Ta med: kudde och filt


Datum: tisdag 20 augusti 2024

Tid: 18.30-20.00

Plats: Reboot Hälsocenter, Pilåkersgatan 32 i Landskrona

Kostnad: 350 kr (vid anmälan får du information och faktura. Avgiften ska vara betald senast 19 augusti)

Anmäl dig till: ellinor@lavendala.se


Övrig information: Avgiften betalas inte tillbaka om du uteblir. Vid färre än 8 deltagare ställs eventet in. Om vi behöver ställa in eventet får du som har betalat din anmälningsavgift tillbaka.

Varmt välkommen till en härlig kväll!


/Ellinor och Tünde3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page