top of page

Mitt första möte...

... med en ande var mitt i natten för många år sedan.


Flera nätter i rad hade jag vaknat 02.15 med en känsla av att jag måste gå på toaletten. Inte för att jag behövde, utan att för att jag hade ett mål. Det var väldigt tydligt. De första fem-sex gångerna ignorerade jag den lite gnagande känslan i magen, vände mig om och somnade om.


Sen kom den där natten när jag vaknade 02.15 och tänkte "Ok. Jag går väl då." Lite obehaglig till mods gick jag till badrummet. Blinkade mot ljuset när lampan tändes och vred ner huvudet. När jag stod där, med blicken vänd mot golvet, försökte jag förstå implulsen som sa att jag skulle titta upp i spegeln. Vad var det som pågick? Tillslut gjorde jag det.


Där, precis bredvid mitt ansikte fanns ett annat ansikte. En äldre kvinna. Grått lockigt hår. Glasögon. Linjer i både panna och på kinder. Hon sa ingenting. Eller hon hade inte chansen, för jag lämnade omedelbart badrummet, skyndade tillbaka till sovrummet och la mig med dunkande hjärta.


Så här i efterhand vet jag precis vem det var och vad hon ville.


Numera träffar jag dem lite då och då. Lite överallt och ingenstans. Och jag är aldrig rädd. Ibland vill de mig något, men oftast tillhör de någon av mina klienter. Jag försöker fånga upp deras budskap och försöker förmedla det till rätt person. Ibland händer det att jag kopplar ihop en ande med fel klient. Men det är mänskligt att göra sådana misstag. Vi tror att vi har koll på läget och vi tycker att saker och ting är självklara för oss. Men faktum kvarstår - vi vet så lite om de tunna gränserna mellan världarna.


Jag är inget utbildat medium, men jag är medial. Sådana här besök händer mig ofta, men jag är inte utbildad i mediumskap. Därför kan jag aldrig garantera några specifika kontakter. Jag öppnar upp mig för alla möjligheter och tar emot de budskap som är menade att komma till klienten jag har intill mig.


Har du träffat på några andar? Har du pratat med dem? Berätta gärna. <332 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page