top of page

Nyväckt intresse? Du är inte ensam

Jag och många spirituella med mig ser en starkt uppåtgående trend. Intresset för andlighet, spiritualism, healing och medialitet ökar. Och om magkänslan visar rätt så kommer detta öka lavinartat under 2024.


Många vet däremot inte vart de ska vända sig med sina frågor och funderingar. Till er som läser detta vill jag bara säga - ni kan alltid vända er till mig. Jag svarar på mail och messenger. Och om du vill finns i närheten av Landskrona kan du boka en tid för samtal. Du är så välkommen.
Skeptisism idag

Där finns många intressanta aspekter i filmen Matrix som stämmer väl överens med det vi (spirituella) möter varje dag. Som det här med ifrågasättande t ex. Skeptisism är nyttigt, men man måste även kunna ta till sig ett svar när man har ställt en fråga. Om någon säger till mig "Reiki fungerar inte, så är det bara." så svarar jag "Hur menar du med fungerar? Det finns mängder med forskning på Reiki som visar att Reiki har effekt." Men följden blir sällan ett nyfiket intresse. Vilket är väldigt synd. Jag tänker så här: Tycker du om broccoli? Hur vet du att du tycker om, alternativt inte tycker om, det? Jo, antagligen har du smakat. Och healing då? Hur kan du veta att Reiki eller annan healing inte är något för dig om du inte har provat?


De som är benfasta skeptiker kommer fortsätta att vara det även kommande år. Ja, säkert hela livet. Och det är helt okej i mina ögon. Jag tänker inte försöka förändra dem. Men många andra svävar runt i frågor som: "Är det här livet allt? Finns det något mer?" och många av dem kommer att utforska tankar, ideer, tankesätt och de kommer att vilja prova på och utforska.


Tillhör du, eller någon du känner, skaran som vill veta lite mer? Mitt tips: lyssna inte på alla andra utan skapa dig en egen uppfattning. Prova på saker och ställ frågor. Det finns healers, mediala vägledare, studiecirklar, meditationer och workshop du kan delta i över hela landet.


Är du nyfiken på vad jag kan erbjuda så hittar du mina tjänster här på sidan. Är du i behov av att bolla tankar och idéer så är du välkommen att höra av dig. Jag svarar alltid så fort jag kan. Vill du besöka mig? Kanske prova på en healing och se vad det kan ge dig? Boka din tid på bokadirekt eller kontakta mig så hittar vi en tid som passar.


Och du - det är helt ok att vara nyfiken och ställa frågor!


Varma kramar

/Ellinor


36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page