top of page

Så här jobbar jag

Då och då får jag frågor kring mitt arbete. Hur vet jag vad jag ska fokusera på? Hur vet jag att energin kommer fram? Hur känns det att ge och ta emot Reiki? Ger jag bara Reiki eller använder jag andra metoder?

Det här är frågor som det finns både korta och långa svar på. I den här texten berättar jag hur jag oftast arbetar.


När jag gick Reiki 1 i februari 2018 så hade jag inga förväntningar alls. Jag anmälde mig till kursen med en känsla av att det skulle passa mig. Mer än så var det inte. Jag hade ingen förkunskap alls (förutom att jag arbetat med min egen healingenergi – Lyckobollen).

Under dag två gav vi varandra Reiki och för mig blev det en märklig upplevelse. När jag gav den andra personen Reiki så upplevde jag att mina händer befann sig innanför hennes hud och fastän jag blundade så kunde jag se vävnaderna under mina händer. Jag kunde dessutom känna hur insidan av hennes hud drog mot ovansidan av mina händer när jag rörde dem. Obehagligt? Nej, faktiskt inte! Men oväntat. Väldigt oväntat.

När jag frågade vår lärare om det sa hon att det var ovanligt att sånt hände på en Reiki 1 kurs. Mer än så diskuterade vi inte kring det. Så jag utgick helt enkelt ifrån att det var en vanlig sak att kunna som healer.


Efter kursen var jag helsåld. Jag älskade Reikin och den oerhörda kraften i det! Jag började prova på familj och vänner och blev bara mer och mer fascinerad.

  • I september 2018 gick jag Reiki 2.

  • Jag blev KundaliniReiki Master i mars 2019.

  • Reikimastern tog jag i mars 2019.

  • Jag uppgraderade min Reikimaster till Holy Fire III i maj 2019.

  • Jag blev certifierad i Angelic Flush Healing i juli 2019.

  • Vintern 2019/2020 lärde jag mig stjärnhealing och änglahealing.

  • I april/maj 2020 kanaliserade jag ”Ljushealing med Moder Jord och Universum”.

  • Jag uppgraderade min Reikimaster till Holy Fire III online i juni 2020.

  • Jag blev KarunaReiki Master i december 2020.

  • Jag uppgraderade min Reikimaster till Holy Fire III World Peace i april 2022.

Varför tar jag upp dessa steg? Jo, eftersom varje steg gav mig fördjupande insikter och kunskaper. Jag färdades långt in i mig själv samtidigt som jag kom högre och högre upp i universums olika plan. Ljusvarelser kom till mig, healingguider började leda mig, en kirurg började hjälpa mig och jag fick kraft från ärkeänglar och kraftdjur.


Idag lämnar jag över mig helt till Reikin och de andra krafterna när det är dags att ta emot en klient. Jag känner hel och full tillit till att allt händer för klientens högsta bästa och jag känner mig välsignad som har fått gåvan att kunna hjälpa.


När jag tar emot en klient (både fysiskt och på distans) så kommer jag väldigt nära personens energi. Ibland ser jag klienten som en röntgenbild (skelett och mjukdelar) och energiflödet framträder som ljusslingor. Det innebär att jag i stort sett omgående ser problemområden och kan fokusera på energin där. Det kan vara fysiskt såväl som emotionellt.

Mitt team hjälper mig alltid. Ibland ger de mig bilder och ibland känner jag samma smärtor som klienten. Ibland styr de mina händer och ibland passar de på att utbilda mig vidare genom att ge mig nya upplevelser. Så, för mig är varje klientmöte något speciellt. Jag lägger allt mitt fokus på min klient där och då. Både vid fysiska möten och vid distans.

Ja, det var en liten introduktion.


Och har du funderingar på det jag berättat så får du väldigt gärna skriva en kommentar.

Ljus och kärlek – Ellinor4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page