top of page

Stort intresse för "Helande ljustimme"

Min tjänst "Helande ljustimme" har seglat upp som en favorit. Klienterna bokar den gärna och själv - ja, jag vill nog påstå att det här är min favorit! Varför är det då så speciellt? Största anledningen är nog att det innehåller lite av allt. Det är healing och medialt möte på en och samma gång. Så här jobbar jag:


Innan du kommer går jag in i meditation. Jag stillar mina inre flöden och vänder mig till universum. Jag ber att det som klienten behöver höra kommer till mig i mötet och jag ber både mina egna guider samt klientens guider vara med mig.

Jag renar utrymmet så att energierna är välkomnande. När du kommer är förutsättningarna de allra bästa för att just du ska få det du behöver.


Under healingen öppnar jag alla mina sinnen och tar emot bilder, känslor, inre resor, budskap och jag tar emot eventuella besökare.

Jag kan INTE garantera ett specifikt möte. Stunden blir vad den blir. Men jag lovar dig att det som kommer är exakt det som behövs just där och då.

Healingen tar ca 30 minuter.


Efteråt sitter vi ner och pratar om det som framkommit vid healingen. Det är viktigt att du får berätta dina upplevelser. Jag berättar om det som kommit till mig. Ur detta samtalar vi tillsammans om hur detta passar in i ditt liv just nu. Ibland drar vi kort för att komplettera budskapen som kommit.

Jag skriver ner allt och detta får du med dig när du går.


Låter det intressant? Det ÄR intressant. Och spännande. Och givande. Du bokar din session på bokadirekt (KLICKA HÄR) eller kontaktar mig på mail.


Jag hoppas att vi ses!

Stor kram

/Ellinor10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page