top of page

Universell läkning

Läkning kan se ut på många sätt. Det kan vara fysisk läkning såväl som emotionell eller mental läkning. Personligen tycker jag inte om att säga ordet "sjuk" när det gäller mig själv. Jag föredrar ordet "läkning" eftersom det står för en positiv process.


De senaste månaderna har jag varit i en enorm läkning. Jag vill inte berätta om bakgrund och tidigare händelser eftersom det inkluderar andra personer och det känns inte rätt. Men jag kan beskriva det som trauman och smärta. Både psykisk och fysisk. För mig och för andra.


Men nu:

För ett par månader sedan hände något som kastade mig ner i alla dessa minnen. Igen. Saker som jag trodde att jag hade bearbetat och blivit "klar" med blev levande igen. Det var otroligt smärtsamt och jobbigt och det gick ut över min hälsa. Därför har jag inte kunnat arbeta helt och fullt senaste tiden. Att inte kunna arbeta helt och fullt har också varit smärtsamt - dels för att jag är egen företagare och dels för att jag alltid får min energi från att jobba med andras helande resor. Nu fick detta stå tillbaka för min egen läkning.


Och wow. Vilken läkning jag har fått. Så här i efterhand (trots att jag fortfarande sitter med förhöjt blodtryck) är jag glad över de gångna månaderna. De har varit så nödvändiga!


Idag vill jag berätta om en stor händelse som förändrat mycket. Det är en stark medial och andlig upplevelse och jag förstår att inte alla kan ta till sig detta. Men jag väljer ändå att berätta eftersom det är min kärna.


Under en yoga nidra (djupavslappning) mötte jag först en stor ängel. Den strålade av guldljus och i dess framsträckta händer glödde energi som rann in i mig. Det här var Livets ängel och även om ängeln inte sa någonting så kände jag hur den blåste liv i mig igen. Det var otroligt kraftfullt och tårarna började rinna.


Vid en meditation ett par dagar senare förflyttades jag till en annan plats. Det första jag såg var en vakt som gick snett framför mig. Jag kunde skymta en stav. När jag riktade blicken framåt fick jag först syn på min egen klädsel. Axelpartiet på min högra sida närmare bestämt. Det var elegant, sirligt och likande en vinge. Färgen kan jag inte beskriva. Det var en överjordisk färg som jag närmast kan beskriva som vit, blå, guld, silver, energi. Otroligt vibrerande.

Emot mig kom en av mina kraftfullaste healingmästare. Henne har jag träffat många gånger i mina sessioner. Men nu föll allt på plats.


Det här är min familj. Min universella familj. Min syster är min healingmästare och jag själv är också en universell healingmästare.


Jag kan inte beskriva det här riktigt. Ordet HEMMA är det närmaste jag kommer. Det är här jag hör hemma. Här finns min kraft, mitt ursprung och min samhörighet.

I samma stund som allt detta föll på plats så började jag känna djup läkning i min mänskliga kropp. Jag vet att livet jag lever har varit, och är, fullt av utmaningar. Men det visste jag att det skulle göra innan jag kom hit.


Min kärna och mitt syfte är att heala andra. Och jag har en kraftfull förmåga. Jag har hjälpt många och kommer att hjälpa många fler.


Min universella syster initierade mig ytterligare. Hon gav mig olika "nedladdningar" och smorde mig med läkande kraft. Varje gång kände jag att nya krafter fyllde mig.


Nu är jag en annan. Helare. Upplyft. Uppkopplad till universums kraftfullaste läkande källa. Och jag känner mig äntligen redo att börja jobba fullt ut igen. Dels för att jag kan hjälpa andra, men även för att utveckla mina nya förmågor ytterligare.

Allt detta har gett mig ett stort sammanhang. Jag har en universell bild och jag har fått en inblick i våra livstrådar. Detta hjälper mig att se mer än bara en klient och en kropp. Jag vet hur jag ska arbeta med system och energiflöden för att hjälpa. Jag vet vilka djupa blockeringar som stoppar upp och jag vet hur jag ska lösa upp dem. Nu är jag redo för något större.


Jag förstår om allt detta är svårt att ta till sig. Till en början var det svårt för mig också. Men vad kan jag säga - det har varit helt makalöst vackert! Och idag vet jag att kraften har tilltagit ännu mer.


För att fira allt detta väljer jag att ge 10% på alla bokningar som görs före lördag 18/5. (Förtydligande - sessionen behöver inte ske före lördag. Endast bokningen.)

Jag vill gärna låta min förstärkta kraft arbeta!

Hitta din tid på bokadirekt KLICKA HÄR. Eller kontakta mig så hjälps vi åt. Mail: ellinor@lavendala.se


Du är varmt välkommen till mig!

Stort kram

/Ellinor


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page