top of page

Universums helande ljus

Som du kanske vet har jag haft en lång helandeprocess under våren. Saker har öppnats upp, tårar har trängt fram och ljus har flödat. Under den här perioden har jag fått en stor uppgradering av mitt mediala och andliga flöde. Det kommer ord och bilder till mig på ett sätt som det inte tidigare har gjort. Det har hänt saker inom mig och jag upplever att jag har fått större kontakt med mitt inre.


Somliga kallar det som händer mig lite då och då för "kanalisering", dvs att jag får budskap. Jag väljer än så länge att inte kalla det något speciellt. Det känns helt enkelt för pompöst och fåfängt att påstå att lilla jag skulle ta emot stora ord från universum. Men kanske är det trots allt det som händer?


Jag har alltid haft en stark koppling till universum och när jag arbetar med healing har jag stark kontakt med mina helande guider (som alla finns i universum). Den senaste tiden har jag fått ännu mer fördjupad kontakt med en av dessa - kvinnan på stranden - kvinnan som känns som min universella syster. Jag kallar henne Stjärnljus och hon kallar mig Stjärnöga.


När jag närmar mig henne i tanken så känns det tryggt och lugnt inom mig. Och det känns viktigt att dela med mig orden hon förmedlar. "Var i din egen sanning och var i ditt ljus". Alla har vi olika sanningar och olika uppgifter. Poängen här är att inte låta någon annan bestämma vilken sanning du har. Följ din inre vägledning, din magkänsla, och låt det styra din väg framåt. För min del handlar det om healing. Det är den jag är. Att hjälpa andra att läka och att hjälpa dem återfå ljuset i sina ögon.


Den här bilden är skapad av AI, och resultatet blev slående likt min universella syster, Stjärnljus. Här möter jag henne alltid - på en strand i universum och i våra händer finns alltid helandets ljus.


Varför berättar jag detta? Tja, jag vill vara ärlig och dela med mig av det som händer mig. Och orden hon förmedlar gäller oss alla.

"Var i din egen sanning och var i ditt ljus."


Hur är det med dig? Är du i din sanning? Tar du hand om dig och följer ditt hjärta?


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page