top of page

Välkommen på Ayurveda-föreläsning

Sara Fryklund är ört- och ayurvedaspecialist och driver Sattwa Herbs och den här kvällen berättar hon om sig själv, sitt företag och hur örterna kan hjälpa oss till ett bättre mående. Saras specialintresse är örter, mage och matspjälkning.


Så här står det på Sattwa Herbs hemsida:

"När man enligt den ayurvediska traditionen ska ge kropp och sinne en chans att läka ut och hitta sin balans börjar man alltid med att få ordning på matsmältningen, när den fungerar lägger man till annan behandling för att städa ur, bygga upp eller lugna kropp och sinne. I Indien på ayurvediska sjukhus och retreater gör man detta genom en riktig Panchakarma (en djup och grundlig utstädning och sedan uppbyggnad av kroppen) för att komma åt olika hälsoproblem.

Här i Europa har vi inga kompletta ayurvediska sjukhus, men vi kan arbeta med oss själva på ett annat om inte mer effektivt sätt i längden. Att lära sig den ayurvediska livsstilen här hemma är mer långsiktig och innefattar givetvis örter, enkla kost- och livsstilsändringar etc."


Sara har med sig örtblandningar som du kan titta närmare på, eller tom köpa med dig hem. Kika gärna in på hennes hemsida redan nu. Där kan du ta del av hennes tips och lära dig mer om örter. Du kan även göra ett magtypstest som ger dig vägledande information om vad din kropp kan behöva. KLICKA HÄR


Låter det intressant? Du är varmt välkommen att delta! Vi vågar utlova en spännande och givande kväll.


Plats: Hotel Chaplin, stora konferensrummet.


Datum: 14 mars 2024


Tid: 18.00-19.30


Kostnad: 50 kr/person. Kaffe eller te ingår. Avgiften betalas på plats. Swish eller kontant.

Anmäl dig senast 6/3-24 på: ellinor@lavendala.se33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page