top of page

Välkommen på zoom-möte...

... där Reikiforskning står i centrum!


Tisdagen den 6/2 kl. 19-20 bjuder Anna-Sofia & Ellinor till Reikiträff i Zoom-rummet och berättar mer om Yaleforskningen från 2010. Det blir också en kortare Reiki-meditation och möjlighet att träffa andra Reiki-intresserade.


Slutsatsen i Yaleforskningen var:

Omedelbart stabiliserande och lugnande effekt. Inga komplikationer pga Reiki tillkom och inga rapporterades in i efterhand. När Reiki utfördes av Reikiutbildade sjuksköterskor på hjärtavdelningen visade de att ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att stabilisera kroppen efter hjärtinfarkt och andra akuta hjärttillstånd.


Det händer en hel del i Reikiforskningen över hela världen Under denna Reikiträff får du träffa Lavendalas Ellinor Häggström som letar upp intressanta artiklar och Reikiportalens Anna-Sofia G Vesterlund som skriver artiklar till Reikiförbundets hemsida. Duon har jobbat tillsammans sedan de anordnade den första Reikiforskningskonferensen i Sverige år 2021 och publicerade senast hösten 2023 en artikel i tidningen Free.

Det är en lättsam och intressant afton, både för Reikiutövaren och den som är nyfiken på Reiki. Mer samtal än föreläsning. Möjlighet för deltagardiskussion på slutet.


Kostar inget. Ger massor.


Delta genom att klicka på denna zoomlänk tisdagen 6/2-24 strax innan kl 19.


Ingen föranmälan krävs. Men det är begränsat antal platser.

Välkommen

Hälsar Anna-Sofia & Ellinor
Studie: ”Effects of Reiki on Autonomic Activity Early After Acute Coronary Syndrome” Rachel S.C. Friedman, Matthew M. Burg, Pamela Miles, Forrester Lee och Rachel Lampert, 2010 av American College of Cardiology Foundation, Yale University

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page