top of page

Vad händer efter ett besök hos mig?

Vilken effekt Reiki/healingen har beror helt och hållet på vad du hade med dig in i vår session. Healingen arbetar med det som är viktigast för dig just nu. Därför kan jag aldrig garantera ett visst utslag av sessionen.


Till viss del kan jag styra flödet. Jag arbetar tex alltid med det universella ljuset och har utarbetat egna metoder för att rena dig och fylla dig med ljus, energi och ork. Detta brukar fungera riktigt bra. Väldigt ofta händer det också att jag lägger en kokong runt dig. Kokongen är luftig och ledig och utrymmet mellan dig och kokongen fylls med det du behöver. Kokongen har du med dig när du lämnar mig. Den är som en extra healingreserv som din kropp kan suga åt sig av närmaste dagarna efter ditt besök. Ibland kallar jag kokongen för airbag. :-)

Hittills har alla älskat sin kokong. Den får klienten att känna sig omhållen och speciell.


Ja, alla som kommer till mig är speciella. Så vill jag iaf att ni ska känna. Jag gör alltid allt jag kan för att varje klient ska ha en riktigt fin upplevelse. Därför mailar jag dig dagen efter vår session. Jag vill veta hur du mår och om det har hänt något särskilt efter healingen. Raderna är inte så långa, men fulla med omtanke. Det är en liten uppföljning på vårt möte och jag vill kunna bemöta eventuella frågor och tankar. Och du kan alltid maila mig om det dyker upp frågor i efterhand.


Healing är kärlek. Det är omtanke, värme och läkning. Väldigt ofta känner jag mig ödmjuk bara av tanken på att jag får vara del av den här viktiga biten av ditt liv.


Varmt välkommen till mig! /Ellinor


PS: Och du! Berätta gärna för andra att jag finns!92 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page