Distanskurs i KundaliniReiki

Om du har gått Reiki 1 och 2 kan du bredda din healingkunskap i den här distanskursen. KundaliniReiki är en effektiv form av healing. Den verkar på djupet och är många gånger mer kraftfull än den vanliga reikin.

Distanskursen är uppdelad i två sektioner – grundkurs och masterkurs. I grundkursen får du två initieringar som ger dig en energihöjning och du kan ge både dig själv och andra kundalinireiki. I kursen ingår även kundalinimeditationen.
I masterkursen höjer du energifrekvensen ytterligare och i och med detta kan du urskilja kundalinireikins olika reikifrekvenser. Du lär dig: Kristallreiki
Diamantreiki
Födelsetraumareiki
Tidigare Liv-reiki
DNA-reiki
Lokaliserande reiki
Balanserande reiki

Kursen tar ca 8-9 veckor att genomföra, men du läser i din egen takt utan jäkt och hets. Kursen bygger på övningar och du skickar in en reflektion efter avslutad veckoövning. Jag finns tillgänglig hela tiden på mail och ger feedback och svarar på dina eventuella frågor. Läs mer om kursen här.

Pris:
Grundkurs – 500 kr
Masterkurs – 500 kr
Båda kurserna – 900 kr (om du redan från början vet att du vill läsa båda delarna)

Välkommen att höra av dig på mail om du vill veta ännu mer eller är intresserad av att starta din utbildning! ellinor@lavendala.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *