top of page
nå ut

Intuitiv healing

Intuitiv healing
Välkommen på en avslappnande stund där du och din kropp är i fokus.

 

Istället för att enbart använda en healingmetod så lyssnar jag på din kropp och ser vad du behöver där och då. Jag arbetar tillsammans med mitt team för att du ska få maximal effekt under din session. Jag använder t ex: Reiki, kundalinireiki, karuna reiki, angelic flush, änglahealing, andlig kirurgi och tryck-healing (akupressurpunkter).
 

Så här går det till:
Du får ligga fullt påklädd på en brits och jag stoppar om dig så att du ligger bekvämt. I bakgrunden spelar stilla musik och några ljus är tända. Under sessionen ser jag över energibalansen i din kropp och löser upp ev blockeringar. Jag arbetar genom att lägga mina händer på dig ( jag rör inga känsliga ställen) eller strax ovanför dig.

Intuitiv healing är ett kraftfullt redskap och därför är stunden efteråt mycket viktig. Vi sitter ner och pratar och jag bjuder på vatten.

 

Pris:
Intuitiv healing, 30 min = 450 kr

Intuitiv healing, 60 min = 775 kr

Det går att addera tilläggstjänsten "IR-madrass" på din bokning. Läs mer om IR-madrassen här:  KLICKA HÄR

bokadirekt-logo.png

Vill du boka en tid? Klicka på länken så kommer du till min bokadirekt. Hittar du ingen tid som passar dig så är du välkommen att höra av dig. Tillsammans hittar vi en tid som passar dig. Maila mig på: ellinor@lavendala.se 

 

bottom of page