top of page
Buddha staty
Buddha staty
Buddha staty
Buddha staty
Sky full av ljus

Medial Rådgivning

Medial Rådgivning

INOM KORT!

 

I februari 2023 är jag färdig med min utbildning. Då kan jag titulera mig Certifierad Medial Rådgivare.

Många frågar redan nu efter tjänsten, men jag tar inte emot klienter förrän min utbildning är klar. Däremot kan du höra av dig redan nu om du är intresserad av att boka en session. De 10 första personerna/klienterna kan se fram emot en rabatt på hela 20 %!

Maila mig om du vill anmäla dig redan nu. Jag kontaktar dig när min certifiering är klar.
Mailadress: ellinor@lavendala.se

Vad är medial rådgivning?
Man kan säga att jag öppnar upp alla mina sinnen för att kunna ta emot universums budskap. Ofta har du som klient med dig en fråga som vi utgår ifrån och då förmedlar jag Universums svar utifrån ett flertal aspekter.
Jag arbetar enbart med ljuset. Det betyder att jag inte besvarar frågor om olycka, sjukdom eller död. Däremot svarar jag gärna på frågor om hälsa, välmående och hur du kan leva ditt bästa liv. Jag kan ge råd i ekonomi, arbete, kärlek och andra livsförändringar. Tillsammans med Universum utgår jag från din inre kärna och ditt inre ljus och vägleder utifrån det. Jag kan använda tarotkort, orakelkort, änglakort eller pendel men oftast låter jag mitt eget väsen vara mottagare av budskapen. Budskapen kan komma som ord, dofter, känslor eller insikter och de kan förmedlas av guider, änglar och ljusvarelser såväl som bortgångna nära och kära.


Medial rådgivning utgår ifrån den aktuella situationen och frågan och svaren som kommer till mig är de troligaste och mest tänkbara utifrån nuvarande situation och levnadssätt. Att ge sådan vägledning är inte detsamma som att spå. I rådgivning spelar alltid den fria viljan roll.

Hur går en rådgivning till?
Jag arbetar både med fysiska möten och på distans. Du bestämmer själv vilket som passar dig bäst.
Fysisk rådgivning:
Vi ses i min lokal på Vallgatan 2a i Landskrona. Jag bjuder på te eller vatten under vårt möte och sedan arbetar vi med den känsla eller fråga du har med dig.
Rådgivning på distans:
Detta kan göras på två sätt. Antingen mailar du mig din fråga och sedan arbetar jag med den. Jag återkopplar till dig i text. Det går också bra att boka ett videomöte. Då sitter vi på varsin sida om skärmen medan rådgivningen pågår. Detta påminner mycket om en fysisk rådgivning.

Pris:
Medial rådgivning, fysisk 60 min: 700 kr
Medial rådgivning, distans 60 min: 600 kr

 

OBS! De 10 första klienterna/bokningarna får 20 % på priset!

Kontakta mig redan idag

Ljusa kramar
/Ellinor

bottom of page