top of page
Buddha staty
Buddha staty
Buddha staty
Buddha staty
Sky full av ljus

Medial Rådgivning

Medial Rådgivning

Alla bär vi då och då på frågor som vi har svårt att hitta svaret på. Det kan vara en osäkerhet om vilka val som ska göras eller råd kring hur vi ska agera i en situation. Ofta handlar det om relationer, känslor eller osäkerhet kring ekonomi och arbete. Eftersom dessa frågor är så personliga för oss så kan det vara svårt att navigera i dem. Vad blir bäst för mig just nu i den här situationen? Det kan också vara att man funderar i ett lite längre perspektiv. Vad ska jag göra idag för att få en förändring längre fram?

I dessa situationer kan det vara skönt att lufta tankarna och få lite råd kring hur man ska tänka och agera.

Vad är medial rådgivning?
Jag är utbildad och certifierad medial rådgivare och man kan säga att jag öppnar upp alla mina sinnen för att kunna ta emot universums budskap. Ofta har du som klient med dig en specifik fråga som vi utgår ifrån och då förmedlar jag Universums svar utifrån ett flertal aspekter.
Jag arbetar enbart med ljuset. Det betyder att jag inte besvarar frågor om olycka, sjukdom eller död. Däremot svarar jag gärna på frågor om hälsa, välmående och hur du kan leva ditt bästa liv. Jag kan ge råd i ekonomi, arbete, kärlek och andra livsförändringar. Jag svarar inte på frågor om tredje person. Jag kan däremot ge dig råd i hur du ska agera i relationen till aktuell person. 

Tillsammans med Universum utgår jag från din inre kärna och ditt inre ljus och vägleder utifrån det. Jag kan använda tarotkort eller orakelkort men oftast låter jag mitt eget väsen vara mottagare av budskapen. Budskapen kan komma som ord, dofter, känslor eller insikter och de kan förmedlas av guider, änglar och ljusvarelser såväl som bortgångna nära och kära.


Medial rådgivning utgår ifrån den aktuella situationen och frågan och svaren som kommer till mig är de troligaste och mest tänkbara utifrån nuvarande situation och levnadssätt. Att ge sådan vägledning är inte detsamma som att spå. I rådgivning spelar alltid den fria viljan roll. Det betyder givetvis att du själv kan agera hur du vill göra efter vår stund tillsammans. Du väljer själv.

Hur går en rådgivning till?
Jag arbetar både med fysiska möten och på distans. Du bestämmer själv vilket som passar dig bäst.
Fysisk rådgivning:
Vi ses i min lokal på Vallgatan 2a i Landskrona. Jag bjuder på te eller vatten under vårt möte och sedan arbetar vi med den känsla eller fråga du har med dig.
Rådgivning på distans:
Jag tar emot din fråga via mail. Sedan arbetar jag med den. Jag återkopplar utförligt till dig i text. I dessa fall får du alltid 2 st A4-sidor med text samt bild på kortläggningen. 

Pris:
Medial rådgivning, fysisk 60 min : 500 kr
Medial rådgivning, distans: 300 kr

På bokadirekt kan du boka Medial Rådgivning, fysiskt möte. Vill du hellre ha en rådgivning på distans så går det bra att maila mig på: ellinor@lavendala.se 

Kontakta mig redan idag

Ljusa kramar
/Ellinor

bokadirekt-logo.png

Vill du boka en tid? Klicka på länken så kommer du till min bokadirekt. Hittar du ingen tid som passar dig så är du välkommen att höra av dig. Tillsammans hittar vi en tid som passar dig. Maila mig på: ellinor@lavendala.se 

 

bottom of page