top of page
Buddha staty

Referenser

Mitt mål är att ge varje person som kommer till mig mitt fulla fokus. När du är här vill jag att du ska känna dig sedd och omhändertagen. Här nedan kan du läsa vad andra tycker om sina besök hos mig:
Tillägg: numera finns många recensioner på bokadirekt. KLICKA HÄR om du vill ta del av dessa. 

C säger:
Thank you so much for doing your magic, I felt so relaxed and put together after having been with you. I am still feeling good, it was exactly what I needed. 🙏

B säger:
Vill bara du ska veta att jag har haft det helt otroligt bra på alla dina kurser🙏🤗 Jag är evigt tacksam att Universum ledde mig till dig och din verksamhet. Det kunde inte blivit på ett annat eller bättre sätt🙏💫 Du är en otrolig lärare. Du är sann och kraftfullt. Och du jobbar för ljuset 💫🙏🔥

A säger:
Har inga bra förslag för förbättringar varken för kursen eller för dig 😊 Är väldigt nöjd med kursen som den var❤️ Jag gillar din teknik på att lära ut. Lugn och harmonisk. Ser till att alla är med på banan 🙂

Ö säger:
Jag har haft en mycket trevlig helg. Ellinor är lugn och trygg och lär ut bra. Även de andra kurs deltagarna var mycket trevliga att lära känna. Energin i lokalen var mycket behaglig. Jag blev glad och positivt överraskad efter kursen. Stort tack till Ellinor

Ä säger:
Jag tycker definitivt att Ellinor har en genomtänkt och fantastisk kurs. Vart enda ämne utfördes med lagom tid. Både i teori och praktik. Helt fantastisk och pedagogisk lärare, lugn, harmonisk, ödmjuk och med stor kärlek till Reiki och sina elever. En stor inspiration! Så lycklig och tacksam att jag hittade just henne.

Å säger:
Ellinor was fantastic at letting everyone go their own path and do their own journey. I have no idea about how to improve that. (—) I am so glad that I did this course. It was a milestone on my personal spiritual journey. Ellinor was fantastic in giving me the self-confidence to try new things, to allow all the feelings and to motivate me to try things that I have never even heard of

Z säger:
Jag visste att du fanns där ute någonstans och är så glad att jag hittade dig ❤🙏. Jag uppskattar dina mindre grupper för att på så sätt våga dela och släppa prestationskrav, som ju ibland ”poppar upp” och gör sig påminda. Jag uppskattar ditt lugna och fina bemötande utan krav och konstigheter.  Du leder och visar oss med din enorma kunskap igenom Reikins värld på ett lugnt och förtroendegivande sätt. Det känns så bra! Du är jordnära och vänlig med hjärtat precis där det ska vara. Det är så mysigt att gå kurs hos dig och jag känner mig så varmt välkommen varje gång.

Y säger:
Innan jag fick min första behandling så visste jag egentligen ingenting om healing. Nyfiken skeptiker kallar jag mig. Med otrolig värk i arm, axel, skuldra och nacke som pågått över ett halvår kände jag mig beredd att testa nästan vad som helst. Läkaren har ännu inte kommit på vad som är fel. Efter tre behandlingar så känner jag otrolig skillnad. Jag har tappat mycket av vätskan jag tagit på mig av värktabletterna, rörelsen i arm och axel är betydligt bättre och den molande värken som inte velat ge sig sitter inte i varje sekund av dygnet längre. Att äntligen få lite andrum från smärtan är en otroligt befriande känsla. Jag kan innerligt varmt rekommendera behandlingarna hos Lavendala!

X säger:
Observerar hur energin rör sig i min kropp, det känns nästan som händer som masserar mina muskler. En värme sprider sig i hela kroppen och jag kan känna hur muskler mjuknar och slappnar av. Axlar och bröstmuskler, lår och vader. Under några minuter känns det som ett tryck runt hela bröstkorgen och jag kan bara ta korta andetag. När trycket släpper känns det som att jag andas fritt för första gången någonsin! Jag vet intuitivt att jag har fått hjälp med min astma. Energimassagen känns mer djupgående och som att den kommer åt muskler som vanlig massage aldrig kan nå. Under sessionen observerar jag insikter som kommer och går. Knutar och tankehärvor jag burit på länge som löses upp.

V säger:
Jag var hos Ellinor på Lavendala strax efter jul, och provade 3 sessioner av hennes healingmassage. Jag har länge haft problem med både ländrygg och höft, och har provat många olika behandlingsmetoder, bland annat naprapat, men tyvärr utan varaktigt resultat. Min upplevelse av Ellinors healingmassage var fantastisk! Behandlingen i sig är väldigt skön och avslappnande, och det är alltid lika behagligt att vara hos Ellinor. (—-) Och nu, ca 3 veckor senare, är jag bättre i ryggen än på väldigt länge, och jag har till och med kunnat utöva yoga och andra träningsformer igen som jag älskar, men tyvärr inte kunnat göra på grund av smärtan som jag upplevt. Jag är djupt tacksam för den hjälp jag fått av Ellinors healingmassage, och rekommenderar varmt alla med minsta besvär att prova. För mig har det gjort stor skillnad!

U säger:
Lever med långvarig smärta som kommer i skov, som värst är det under vinterhalvåret. Detta är första gången jag har hört talas om healingmassage, visste ingenting om vad detta var för något, jag är väldigt glad för att jag fick komma till Ellinor. Nu har jag genomgått tre behandlingar av healingmassage, alla dessa tre behandlingar har jag upplevt väldigt olika det har varit allt från ljusfenomen, strålande värme, pulserande elektricitet, emotionella- och fysiska känslor. Smärtan har avtagit avsevärt och jag känner mig full av energi och känner mig mycket starkare mentalt och fysiskt.

T säger:
Tack för helgen Ellinor! Den var både lika härlig som jag förväntade mig men samtidigt tusen gånger bättre. Du är en sådan inspiration!!!!!

S säger:
Läraren skötte sig exemplariskt! Väldigt pedagogisk, förtroendeingivande och kunnig, bjöd in till samtal och diskussion, hade ett tydligt tidsschema och planering över dagarna. Höll detta fantastiskt bra! Stor eloge till Ellinor som kursledare/lärare!
Jag förundras över hur jag mått nu dagarna efter kursen. I vanliga fall efter en så pass intensiv helg med kurs brukar jag vara helt slut. Det har jag inte varit nu. Jag har varit fylld med energi, lugn, lycklig och bara njutit av livet! Jag förbluffas av den starka positiva Reiki energin. Trodde jag kände till dessa energier då jag arbetat med healing tidigare, men detta var och är faktiskt något annat, ett otroligt verktyg att ge till mig själv för att må bättre. Känns som en hög frekvens av energi, som fyller en. Får en att komma i balans och landa i nuet.

R säger:
Tack tack tack fantastiska du för att du gör det du gör – bidrar till läkning på mycket hög och djup nivå. (—) Ellinor, orden räcker inte till så jag slutar här, i tacksamhet till Universum och dig.

Q säger:
Det har gått en tid sen jag fick min healing av dej. Medvetet har jag väntat med att återkomma till dej om hur jag mår…
Jag har fortfarande ont….MEN den tuffa smärtan har lagt sej o jag klarar mej med mycket mindre smärtstillande. Är så glad för varje dag jag mår så här bra. Så..tack för hjälpen..är så tacksam.

P säger:
Kursen gav mig en fördjupning i min kontakt med reikikällan och en frekvenshöjning. Ellinor är mycket kunnig i det hon gör och uppdaterad i det senaste om reiki och forskning om denna. Hon är mycket trevlig och omtänksam och jag är så glad att jag hittade henne för mina reikikurser. Hon är öppen och accepterande och förstår att kontakten med reikikällan och hur vi jobbar med reikin är personlig.

O säger:
Känner en frihet i höften/länden och det känns verkligen som du oljade in leden. Häftigt!

N säger:
Jag skulle vilja fortsätta boka in healing från dig, jag har aldrig känt mig så ”ren & vaken” som efter din healing

M säger:
”En helt ny värld har öppnats sig upp för mig och det känns som jag har kommit hem” Det är så jag beskriver det för mina vänner och familj. Själva kursen var som en mysig fika stund, som både var lärorikt, med lite skratt, fördjupning i varandra och sig själv under meditationen, samt rik på informationer.

L säger:
Fantastisk kurs, bra innehåll, trevlig bemötande och lugn och avstressande miljö och lärare! Enkel förklaring av Reiki metoden och lätta att lära och ta till sig metoden.

K säger:
Ellinor upplevs som väldigt kunnig och trygg. Det var ett tydligt kursupplägg med utrymme för erfarenhetsutbyte och diskussion. Jag är mycket nöjd med kursen.

J säger:
Efter Reiki av Ellinor har jag blivit mer närvarande och njutit mer av nuet. Ellinor är fantastisk på att känna in och pricka rätt vad kroppen behöver  Rekommenderas varmt!! 

I säger:
”Underbara härliga energier och avslappnande. Efter behandlingen fick jag energi nog att ta tag i surdegarna i livet. Så underbart.”

H säger:
”Man blir helt avslappnad , känns så skönt i hela kroppen, kan varmt rekommendera det.”

G säger:
”Reiki är väldigt avslappnande och skönt och jag har dessutom blivit av med min ständiga värk i ryggslutet! Ellinor har verkligen talang för Reiki och man känner sig så väl omhändertagen! 💕 Så glad att hon introducerade mig för detta! 😄”

 

F säger:
”Harmoni & värme i livet ❤️🙏”

E säger:
”Jag kan verkligen rekommendera ett besök hos Lavendala. En lugn oas i stressens vardag ❤️”

D säger:
”En super duktig Healer som är kärleksfull och ödmjuk”

C säger:
”Varmt rekommendera att gå hos Ellinor😊❤Hon är väldigt duktig ödmjuk hennes energier är helt fantastiska reiki healing😊Går långt in på djupet löser upp frigör många blockeringar ❤Känner mig lättare inombords, lugn,harmoniskt.Fick mycket intressanta viktiga information som betyder mycket för mig❣Jag kommer att göra återbesök flera gånger😊❣Hon håller även kurser i reikihealing vilket jag ska gå snart😊🙏❤Fantastisk härlig miljö finns hon❤❣🙏”

B säger:
”Ute bland åkrarna i lilla Vadensjö finner vi en mycket kompetent Reiki Master Healer som utan tvekan är född till det hon gör. Förutom att lära oss utöva Reiki på både oss själva och andra får vi hos Ellinor tydlig teoretisk vägledning, plats för djupa personliga reflektioner och ett tryggt rum att nå den andliga världen på vårt eget vis. Sedan jag gått kurserna hos Ellinor har jag med eget arbete fått större klarhet och lugn i min egen tillvaro. Vi är lyckligt lottade att ha en sådan kompetent kvinna ute på vischan i Vadensjö. Väl värt ett besök!”

A säger:
”Jag har gått två kurser i Reiki för Ellinor Häggström. Jag är supernöjd. Upplägget var pedagogiskt med gott om tid för teori och praktik samt intressanta diskussioner. För mig kändes det viktigt att hinna med alla moment utan stress.  Möjligheten att återkomma med frågor nu efteråt är också jättebra. Nu när man övar och utför Reiki utan någon vid sidan om är det skönt att kunna fråga om saker som uppstår. Ellinor svarar alltid snabbt!  Fundera inte mer, utan gör det! Reiki är magiskt och starkt! Du kommer inte att ångra en sekund. Passa på när Ellinor har en kurs!”

bottom of page