top of page
Buddha staty

Om

Om mig och Lavendala 

Jag heter Ellinor och är KarunaReikimaster enl Usui/Holy Fire III med uppgraderingarna ”Online” och ”World Peace”, KundaliniReikiMaster samt certifierad i Angelic Flush healing. Förutom detta behärskar jag aurahealing, stjärnhealing, änglahealing samt andlig kirurgi. I mitt företag tar jag emot klienter och erbjuder healing. Då och då arrangerar jag meditationskvällar eller roliga kreativa workshops. Jag håller Reikikurser på alla nivåer och utbildar i Reiki enl Usui Holy Fire.


Viktigast för mig, Lavendala, är ditt mående. Vid våra möten är du i centrum och målet för mig är att ditt hjärta ska kännas lättare oavsett om du får Reiki, intuitiv healing eller om vi bara samtalar.
Ordet ”Reiki” är japanska och betyder Universell livsenergi. Det är exakt det som är kärnan i mitt arbete – energierna inom oss.

Jag är konsult till Förenade Reikiförbundets styrelse och bidrar till deras arbete när det gäller aktuell Reikiforskning. Du kan ta del av senaste forskningen på Reiki under fliken "Reiki och forskning" här på hemsidan.
Vill du titta in hos Reikiförbundet så kan du KLICKA HÄR.

Jag är med i Förenade Reikiförbundet i Sverige och följer alltid deras riktlinjer.
Jag är även registrerad KarunaReiki Master på ICRT (International Center of Reiki Training) och uppfyller deras krav. 

Sekretess och annat viktigt
 

När vi ses är du i centrum. Jag fokuserar på dig och lyssnar på dig. Detta innebär ofta väldigt förtroliga samtal där vi når kärnan i dina tankar. Jag tillämpar sekretess, förstås, och inget av det som framkommer i våra samtal förs vidare.
 

Försäkring
Du kan känna dig helt trygg. När du besöker mig är du fullt försäkrad. Detta gäller naturligtvis både klienter och kursdeltagare. Jag har ett mycket bra avtal och känner mig trygg med mitt försäkringsbolag.

Integritetspolicy

Jag är den enda som handhar och äger information som samlas in vid våra möten, sms, chatt och mail. Din personliga information kommer inte att säljas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte. Om du önskar att jag raderar dina uppgifter efter utförd affär vänligen meddela mig detta.

 

Nyhetsbrev
Jag skickar ut nyhetsbrev till mina klienter och andra intresserade som har delat med sig av sin mailadress. Du kan när som helst tacka nej till dessa och din adress stryks då ur systemet.

bottom of page